Webinar: Podrška roditeljima i stručnim saradnicima u radu sa osobama kojima je potrebna posebna podrška razvoju
Psihološko savetovalište za studente SKC-a u Nišu u saradnji sa udruženjem za osobe sa invaliditetom „Dragana Rodić“ i portalom ,,Uklonimo barijere“ organizuje webinar pod nazivom „Podrška roditeljima i stručnim saradnicima u radu sa osobama kojima je potrebna podrška u razvoju“.

Na ovom webinaru ćete se upoznati sa nastajanjem situacije hendikepa u okviru Kvebeške klasifikacije. Predavanje ima za cilj da Vas upozna sa Portidž metodom rada odnosno načinu rada koji obuhvata uključivanje roditelja i stručnih saradnika u stimulisanju i razvoju životnih veština osoba kojima je potrebna posebna podrška u radu kao i o načinu formiranja individualnog plana napredovanja u razvoju (IROP), sadržaju IROP-a, formiranju dugoročnih i kratkoročnih ciljeva kao i primeni ovog obrazovanog modela u trenutnoj situaciji pandemije COVID-19.

Predavač na našem webinaru biće doc. dr Biljana N. Jaredić. Psiholog, savetnik za pojedince, porodice i parove, TA praktičar. Zaposlena je na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, gde radi kao docent, a pored toga je i šef katedre za psihologiju. Takođe, veliki svoj doprinos daje udruženju roditelja dece kojima je potrebna posebna podrška u razvoju ,,Podrži me''.

Prisustvovanje webinaru je BESPLATNO. Održaće se na Zoom platformi 13. decembra 2020. u 17:00 časova.

Link za pristup ZOOM-u:
https://zoom.us/j/93106230672?pwd=bDg5UWhvQU9IUVpUMEZTNHZvM2Vtdz09

Meeting ID: 931 0623 0672
Passcode: 952128

Molimo Vas da popunite sledeću prijavu kako bismo imali uvid u broj prijavljenih učesnika na webinar-u.

Vidimo se!
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Da li imate neko pitanje za predavača?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy