Inschrijfformulier Wheels Koffieklets 25 november 2022
Tijdstip van evenement: 25 november 2022
Adres van evenement: Het GeniemuseumLunettenlaan 201, 5263 NT Vught.
Neem contact met ons op via Jeroen 06-13146272 / jeroen@clubwheels.nl

Het Museum ligt op het terrein van de van Brederode kazerne. Op dit moment zijn er verhoogde veiligheid voorschriften van toepassing. Het kan zijn dat bezoekers aangemeld moeten zijn. Daarom vragen we u om ons te informeren of u de Koffieklets gaat bezoeken door het onderstaande formulier in te vullen.

Elk jaar verwelkomen wij zo’n 60 - 80 leden. Breng gerust uw partner/ familieleden of andere geïnteresseerden mee. Van 19.30 tot 22.30 uur bent u van harte welkom op deze mooie locatie.

Onder het genot van een bakje koffie of iets anders kunt u deze avond het Geniemuseum gratis bezoeken. Er zijn medewerkers aanwezig die, desgewenst, uitleg zullen geven.
Er is een buitenexpositie waar bruggen, bunkers, voertuigen, vaartuigen en pontons staan opgesteld. In de gerenoveerde linkervleugel van het museum wordt u door middel van een 7 tal thema’s geïnformeerd over de vele facetten die het Wapen der Genie herbergt. Denk bijvoorbeeld aan ‘Genie en opleidingen’, ‘Genie en Bouwen’, ‘Genie en het Regiment’, etc.

Het gebouw waarin Het Geniemuseum is gevestigd maakt onderdeel uit van, het door de Duitsers gebouwde, Konzentrationslager Herzogenbusch.

Graag parkeren bij de IJzeren man. Bij het museum is er enkel parkeergelegenheid voor minder validen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Achternaam: *
Tussenvoegsel:
Voornaam: *
Telefoonnummer: *
Lidnummer: *
Aantal personen: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy