Request edit access
VACATURE STAGE EKKO: LICHT
EKKO biedt leerlingen van mbo-opleiding podium- en evenemententechniek een stageplaats aan. Bijzonder bij EKKO is dat je daar ook echt in de praktijk aan de slag gaat. Er wordt stevig ingezet: het doel is dat je zo snel mogelijk zelfstandig diensten draait. Je kunt dus veel praktijkervaring opdoen bij licht, bij monitors en eventueel bij FOH.

Veel stagiaires vinden na EKKO de weg naar grotere podia (TivoliVredenburg) en hebben voldoende ervaring opgedaan om zelfstandig met bands te kunnen touren.
EKKO heeft een eigen opleidingssysteem: er werken daar vrijwilligers die voorheen nog nooit licht of geluid gedaan hebben. dat werkt in je voordeel: het podium is gewend om te begeleiden en te kijken waar je goed in bent en waar aandacht voor nodig is. Daar wordt ook iets voor gevraagd: de begeleiders bij ekko zijn kritisch, verwachten dat je zelf gemotiveerd bent, dat je zelfstandig en verantwoordelijk kan werken en dat je weet hoe je goed communiceert met collega’s en acts. Naast dat EKKO inhoudelijk kansen biedt is het er ook leuk. En dat is ook van belang: het gaat uiteindelijk om samenwerken, een goede sfeer is daarbij essentieel. Er wordt van je verwacht dat je je daarin actief opstelt.

EKKO neemt in principe alleen tweede- en derdejaars aan voor een periode van een half jaar. Wil je je graag ontwikkelen en herken je je in de beschrijving? Stuur een mail naar techniek@ekko.nl om je aan te melden.

OVER EKKO:
EKKO is een klein podium voor maximaal 350 bezoekers. Er worden bands geprogrammeerd die nog niet bekend zijn bij het grote publiek maar waar wel kwaliteit in wordt herkend. Doorgaans stromen de bands door naar de grotere podia en festivals. Op dance gebied is EKKO breed: van toegankelijke concepten gericht op vermaak tot specialistische avonden waar bijzonder talent in het middelpunt staat. Het is, kortom, een podium voor kenners en liefhebbers. EKKO verzorgt jaarlijks zo’n 350 shows, grotendeels mogelijk gemaakt door de inzet van 150 vrijwilligers. om de kwaliteit en de continuïteit te garanderen werkt een klein team betaald.

-- Stuur je CV, motivatie en portfolio naar techniek@ekko.nl o.v.v. "stage vormgeving/ontwerp" en je hoort z.s.m. of je
wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

[ Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.]

Submit
This form was created inside of EKKO. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms