Intresseanmälan Ledarpraktikan Häst 2020-2021
Välkommen till ledarskapsutbildningen Ledarpraktikan Häst. Utbildningen vänder sig till dig som är arbetsgivare inom hästnäringen och genomförs på uppdrag av Hästnäringens Nationella Stiftelse, HNS enligt konceptet Ledarpraktikan. Föreläsare är Åsa-Lina Nordlund, Ledarpraktikancoach med stor vana att genomföra ledarskapsutbildningar, Robert Björngard, ergonom och fysioterapeut samt Sara Westholm, arbetsmarknadansvarig HNS.

Tre fysiska träffar med övernattning
Träff 1: 13-14 oktober 2020,Thottavillan, Strömsholm
Träff 2: 13-14 januari 2021, plats meddelas senare
Träff 3: 13-14 april 2021, plats meddelas senare

Datum för återträff meddelas senare.

Kostnaden är 15 000 kr exkl moms, då ingår utbildning med material, personlighetsanalys, telefoncoachning, ett hembesök samt boende och mat.

Avgiften faktureras vid vid tre tillfällen.
Bokningsavgift 2 500 kr exkl moms efter ifylld bekräftelse, därefter 5000 kr exkl moms efter träff ett och ytterligare 7 500 kr plus moms efter träff två.

Utbildningen är subventionerad av HNS.

Max 12 platser.

Namn *
E-mailadress *
Telefon *
Adress (för utskick av material) *
Faktureringsadress (om annan är adressen) *
Ev. behov av specialkost *
Jag är medveten om att angivna företags- och personuppgifter kommer att lagras av Hästnäringens Nationella Stiftelse i syfte att kunna hantera deltagande och att jag genom att skicka in detta formulär samtycker till denna lagring. Uppgifter delas ej med tredje part. *
Vid utbildningstillfällena förekommer dokumentation i form av foto och/eller rörlig bild. Jag samtycker till att medverka på foto och/eller rörlig bild tagna vid utbildningstillfällena samt att dessa får användas av HNS i informations- utbildnings- och marknadsföringssyfte av utbildningen. Dessa förmedlas ej vidare till tredje part. *
Jag godkänner att min mailadress skickas ut till övriga deltagare i utbildningen. *
Jag önskar att avgiften *
Varmt välkommen!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy