Inschrijfformulier Zonnig en Spaans
Met dit formulier schrijf je je in voor de cursus Spaans 1 intensief bij Zonnig en Spaans. De cursus bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur waarin het complete programma van de reguliere cursus Spaans 1 wordt doorlopen. De lessen worden gegeven in een kleine groep, van maximaal 5 deelnemers. Tijdens de pauze wordt gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers. 

Deze cursus is voor jou bedoeld als je in september in wilt stromen in de cursus Spaans 2 op woensdagochtend van 10.35-11.50 uur. 

De lessen vinden plaats op de volgende data:

Spaans 1 intensief: woensdag 9.30 - 12.00 uur
29 mei; 5, 12, 19 juni

Het cursusgeld bedraagt € 215,- inclusief het digitale lesmateriaal en het gebruik van de Spaanse bibliotheek van Zonnig en Spaans. 
Het lesgeld kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL70 INGB 0658 9829 07 t.n.v. EGM Treure-van der Veen. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor- en achternaam *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Indien je je voor het eerst inschrijft: hoe ken je Zonnig en Spaans? 
Ik heb onderstaande algemene voorwaarden en privacybeleid gelezen en schrijf mij definitief in voor een van de onderstaande cursussen. *
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Privacybeleid: Persoonsgegevens worden enkel gebruikt om de cursist te informeren over aan de cursus gerelateerde zaken en zullen nimmer ter beschikking worden gesteld aan derden.

Groepsgrootte: Een cursus gaat door als er zich minimaal drie cursisten hebben aangemeld.

Inschrijving: Inschrijven is mogelijk tot en met 21 mei 2024 en alleen zolang er nog plaats is in de groep. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. 

Betaling: Het cursusgeld dient uiterlijk 21 mei 2024 te zijn betaald.

Overmacht: Op dit moment, medio mei 2024, is de verwachting dat de cursussen live zullen starten op locatie. Als zich een situatie van overmacht voordoet waardoor het niet verantwoord of toegestaan is om bij elkaar te komen dan zal de docent switchen naar online lessen via Zoom Pro.

Restitutie: Na aanvang van de cursus zal geen restitutie van cursusgeld plaatsvinden bij voortijdige beëindiging van de cursus door de cursist. Indien door onvoorziene omstandigheden bij de docent lessen uitvallen die niet aan het einde van de cursus kunnen worden ingehaald door verlenging van de cursus, dan vindt restitutie plaats van het cursusgeld voor de daardoor gemiste lessen.
*
Required
Eventuele opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy