Αίτηση Συμμετοχής στη δράση: "Καινοτόμα Σχολεία"
Συμπληρώστε και υποβάλλετε την παρούσα φόρμα προκειμένου το σχολείο σας να ενταχθεί στη δράση «Καινοτόμα Σχολεία» της ΕΕΠΕΚ.  

Η συμμετοχή στη δράση «Καινοτόμα Σχολεία» της ΕΕΠΕΚ είναι  ΔΩΡΕΑΝ  και προσφέρει -προς αξιοποίηση από τους εκπαιδευτικούς και τη σχολική μονάδα-:

Α. Ελεύθερη πρόσβαση στο υλικό επιμορφωτικών σεμιναρίων που έχουν υλοποιηθεί προγενέστερα από την ΕΕΠΕΚ, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://schools.eepek.gr).

Β. • Δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή σε φόρουμ συζητήσεων, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, σχετικά με τις διάφορες θεματικές περιοχές που καλύπτει το παραπάνω επιμορφωτικό υλικό. Τα εν λόγω φόρουμ συζητήσεων θα είναι διαθέσιμα στην παραπάνω πλατφόρμα μαζί με το επιμορφωτικό υλικό.

Γ. Ελεύθερη πρόσβαση στις ακόλουθες πηγές πληροφόρησης των εκπαιδευτικών:
   * Διεθνές Περιοδικό: International Journal of Educational Innovation. Περισσότερα από 150 ερευνητικά εκπαιδευτικά άρθρα έχουν ήδη δημοσιευτεί και διατίθενται μέσα από τον σχετικό ιστότοπο της ΕΕΠΕΚ: https://journal.eepek.gr
    * Πρακτικά Ετήσιων Διεθνών Συνεδρίων της ΕΕΠΕΚ: Περισσότερες από 3,000 δημοσιεύσεις και 25.000 σελίδες (ερευνητικές εργασίες, μελέτες, εκπαιδευτικά σενάρια, poster, βιντεοεισηγήσεις κλπ.) είναι διαθέσιμα μέσα από το https://www.eepek.gr – μενού ΣΥΝΕΔΡΙΑ.

Η συμμετοχή του σχολείου σας στη δράση «Καινοτόμα σχολεία», συνοδεύεται από τη σχετική βεβαίωση για το σχολείο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ:
1. Η παρούσα αίτηση υποβάλλεται από τον/την νόμιμο/η εκπρόσωπο της σχολικής μονάδας.
2. Ως υπεύθυνος/η επικοινωνίας ορίζεται ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μονάδας το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία με την ΕΕΠΕΚ σχετικά με τη δράση "Καινοτόμα Σχολεία", π.χ. για την αποστολή των διευθύνσεων e-mail των μελών του συλλόγου διδασκόντων τα οποία επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα της δράσης "Καινοτόμα Σχολεία". Μπορεί να είναι ίδιο με τον/την νόμιμο εκπρόσωπο της Σχολικής Μονάδας, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
3. Η υποβολή της παρούσας αίτησης προϋποθέτει την ενημέρωση του συλλόγου εκπαιδευτικών του σχολείου σας, καθώς και την αποδοχή των όρων που περιγράφονται στην ιστοσελίδα της δράσης: https://www.eepek.gr/draseis/kainotoma-sxoleia .

Επισημαίνεται ότι η πρόσβαση στη πλατφόρμα https://schools.eepek.gr της δράσης «Καινοτόμα Σχολεία» αποσκοπεί στη διάθεση του εκπαιδευτικού υλικού προγενέστερων σεμιναρίων της ΕΕΠΕΚ και στην ανταλλαγή απόψεων μέσω των υφιστάμενων φόρουμ συζητήσεων. Δεν θέτει κάποιες απαιτήσεις παρακολούθησης των σεμιναρίων και δεν οδηγεί σε χορήγηση «Βεβαίωσης παρακολούθησης» από την ΕΕΠΕΚ, αλλά αποσκοπεί στην αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού για επιμορφωτικές δράσεις των σχολικών μονάδων καθώς και στην ανταλλαγή απόψεων των εκπαιδευτικών. «Βεβαίωση παρακολούθησης» δίδεται στους εκπαιδευτικούς μόνο μετά από επιτυχή παρακολούθηση των νέων σεμιναρίων που θα υλοποιεί εφεξής η ΕΕΠΕΚ (https://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria ).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Επίσημη Ονομασία Σχολικής Μονάδας *
Διεύθυνση E-mail Σχολικής Μονάδας (το e-mail του σχολείου). *
Ονοματεπώνυμο νομίμου εκπροσώπου Σχολικής Μονάδας. (συμπληρώνει και υποβάλλει την παρούσα αίτηση συμμετοχής). *
Ονοματεπώνυμο Υπεύθυνου/ης Επικοινωνίας *
Διεύθυνση E-mail Επικοινωνίας (Το e-mail του/της υπεύθυνου/ης επικοινωνίας) *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Τηλέφωνο υπεύθυνου/ης επικοινωνίας - κατά προτίμηση κινητό). *
Ενημέρωση Συλλόγου Διδασκόντων Σχολικής Μονάδας *
Required
Αποδοχή των όρων συμμετοχής στη δράση "Καινοτόμα Σχολεία" *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy