Étkezési tájékoztató és megrendelőlap a Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói részére a 2024/25-ös tanévben

                                                                       
Tisztelt Szülők!A 2024/25-ös tanévben gyermeke részére az iskolai étkezést, az alábbi kérdőív kitöltésével igényelheti.

A kérdőív első részei az étkezéssel kapcsolatos általános információkat tartalmazzák, majd ezt követően kérjük Önöket, hogy  a megfelelő adatok megadásával nyilatkozzanak gyermekük étkezési igényéről és  segítsék a közétkeztetésben dolgozó kollégáink munkáját.

Az étkezési térítési díjat a tárgyhónapot megelőző hónap 20-áig kérjük  megfizetni a következő fizetési módok egyikével:
A  havi számlát a szülő e-mail címére küldjük ki, vagy a TESZ irodájában személyesen átvehető.

AZ ÉTKEZÉSI SZÁMLA FIZETÉSI MÓDJAI:

Csoportos beszedési megbízással történő fizetés:        

A banki ügyintézéshez szükséges adatok:
  - szolgáltató neve:             TESZ-Göd
  - szolgáltató azonosítója*:   A15394026
   -* gyermek azonosítója: -    amennyiben Ön nem rendelkezik az ügyintézéshez szükséges csoportos beszedési   azonosítóval az elelmezes@god.hu címen kérheti ennek pótlását.


Átutalással történő fizetés:

- a számlán feltüntetett számlaszámra, kerekítés nélküli összeget kérünk utalni.
-  a közlemény rovatban a gyermek nevét és a befizetni kívánt számla számát kérjük feltüntetni

Németh László Iskola Étkezés bankszámlaszáma: 10700323-44107309-52100008 

Huzella Tivadar Iskola Étkezés bankszámlaszáma: 10700323-44107309-51200002 Készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés:

- A készpénzes  vagy bankkártyával történő fizetés  a TESZ pénztárában (2132 Göd, Duna u. 5.) a  havonta meghirdetett étkezési befizetési napokon lehetséges.
A befizetési időpontokat folyamatosan közzétesszük a TESZ www.goditesz.hu és a szülői felület https://god.ecity.hu oldalán, illetve az intézmények honlapján, faliújságján is.


DIÉTÁS ÉTKEZÉS

Amennyiben gyermeke részére diétás étkezést szeretne igényelni, az alábbi kérdőíven kérjük jelezni, hogy a gyermek milyen diétás étkezésre jogosult. A kérdőívhez mellékelten csatolni szükséges a diétás étkezésre vonatkozó orvosi dokumentumokat is.

KEDVEZMÉNYES ÉS TÉRÍTÉSMENTES ÉTKEZÉS

A gyermek számára a gyermekétkeztetés térítésmentes, ha

rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, vagy
nevelésbe vették.

Az intézményi térítési díj 50%-os normatív kedvezményét kell biztosítani, ha a gyermek

olyan családban él, ahol három vagy több gyermeket nevelnek
tartósan beteg vagy fogyatékos.
Akik kedvezményes vagy ingyenes étkezésre jogosultak, a mellékelt nyilatkozat kitöltésével és aláírásával érvényesíthetik jogosultságukat. A szükséges igazolást vagy határozatot az étkezési kérdőívhez csatoltan kell benyújtani.
A kedvezmény csak az igazolás vagy határozat leadása után biztosítható. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a kedvezmény visszamenőleg nem érvényesíthető.

Az étkezési kedvezményt jogosultság alapján a kérdőív második részének kitöltésével kérheti.


ÉTKEZÉS LEMONDÁSA, KAPCSOLATTARTÁS

A szülő legkésőbb a hiányzási napot megelőző munkanap reggel 9 óráig jelentheti be a lemondást.
Az étkezés lemondását az alábbi elérhetőségen teheti meg:
Szülői modul felületén:      https://god.ecity.hu 

Az elelmezes@god.hu címen  abban az esetben fogadunk el lemondást, ha a szülői felület meghibásodik,
nem működik.

 A telefonon  (személyesen, vagy üzenetrögzítőn) bejelentett hiányzásokért nem vállalunk felelősséget!
 Kérjük, hogy ezt a lemondási módot mellőzzék!

A DIÉTÁS étkezés lemondása minden esetben az elelmezes@god.hu címen történik.


FONTOS INFORMÁCIÓK A DÍJFIZETÉSRŐL ÉS ELMARADÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIRŐL

Az étkezési díjat előre kell megfizetni, melynek elmaradása azt eredményezi, hogy a gyermek nem fog szerepelni az étkezési létszámban.  Késedelmes fizetés esetén, amennyiben a gyermek étkezési folyószámlája tartozást mutat, a tartozás rendezéséig nem kerül új számla kiállításra.

A teljes havidíjat  pontos összegszerűen kérjük befizetni. A gyermek hiányzása esetén, ha azt bejelentették, a kieső napokra vonatkozó díjat jóváírjuk a következő havi számlán. Így a következő hónapban már nem a teljes havi díjat kell megfizetni, hanem a havi számlán szereplő összeget, ami a kiesett napokra eső összeggel kevesebb lesz. A havi számlát a szülők e-mailen kapják meg, illetve személyesen vehetik át a TESZ irodájában.

Mivel a havi térítési díjak változnak - hiszen minden hónapban más és más az étkezési napok száma - a befizetés legcélszerűbb módja a banknak adott csoportos beszedési megbízás. Ez esetben a bank mindig az adott hónapra kiszámított térítési díjat fogja leemelni, tehát nem fordulhat elő, hogy nem pontos a befizetett díj. Nem fordulhat elő így az sem, hogy a díjfizetés esetleges késlekedése vagy elfelejtése miatt a gyermek nem kapja meg az ellátást. Ez a fizetési mód biztosítja legjobban, hogy a gyermek automatikusan és folyamatosan részt vegyen az étkezésben.

Amennyiben olyan számlát kapnak, mely számla végösszege negatív előjelű, akkor Önnek visszaigényelhető díja van. Ez az összeg levonható a következő pozitív végösszegű számlából, illetve amennyiben nem mutatkozik hátralék a gyermek folyószámláján, a túlfizetés összege rövid időn belül visszautalásra kerül a befiizető szülő bankszámlájára. 

Az étkezési díjat befizetett gyermekek elektronikus kártyával tudják igazolni a jogosultságukat. Az ebédlőben felszerelt kijelző a kártya beolvasása után jelzi, hogy az étel kiadható-e vagy sem. A kártya a befizetett díjakat naprakészen tartja nyilván, ezért nagyon fontos, hogy a gyermek ne veszítse el, és minden esetben magánál tartsa azt!

A kártya elvesztése vagy rongálódása esetén, annak pótlásáig a gyermek - amennyiben a tárgyhavi étkezési számlája rendezve van,-  a  TESZ által kiadott igazolással étkezhet. Az igazolást az elelmezes@god.hu email címen igényelheti.


AZ ÉTKEZÉSI KÁRTYA ÁTVÉTELE

Az elsős tanulók kártyáit az osztályfőnökök az első tanítási napon kapják meg. Az alsó tagozatos diákok kártyáit az osztályfőnökök kezelik. Azok a tanulók, akik már rendelkeznek kártyával, használni tudják azt a 2024/25-ös tanévben is.
Az új étkezést igénylők a tanév kezdetén vehetik át menzakártyájukat.

AZ ÉTKEZÉSI KÁRTYA DÍJA ÉS PÓTLÁSA

FONTOS!  KÉRJÜK A SZÜLŐKET, HOGY A NYÁRI SZÜNETBEN ŐRIZZÉK MEG A GYERMEK MENZA KÁRTYÁJÁT, MERT AMENNYIBEN ÉTKEZÉST IGÉNYELNEK, A KÖVETKEZŐ TANÉVBEN ISMÉT SZÜKSÉGÜK LESZ RÁ.

A tanulók az átvett kártyát kötelesek rendeltetésszerűen használni, elvesztése vagy megrongálódása esetén a pótlás költsége a felhasználót terheli (a kártyapótlás költsége bruttó 1.365,- Ft. A kártya elvesztése, valamint használhatatlanná válása esetén azt haladéktalanul jelezni kell a Településellátó Szervezet elelmezes@god.hu email címén, ugyanitt a tanuló szülője vagy gondviselője köteles  gondoskodni új kártya igényléséről.
A kártya pótlásáig, amennyiben igényét az elelmezes@god.hu címen jelzi a részünkre, igazolást állítunk ki a gyermek részére, amivel a gyermek a tárgyhónapban részt tud venni az étkezésben.  Az új kártya díjának befizetése  rendezhető átutalással a fenti bankszámlaszámok valamelyikére (gyermek nevének, osztályának feltüntetésével) valamint készpénzzel vagy bankkártyával befizetve a Településellátó Szervezet pénztárában pénztári napokon lehetséges Göd, Duna utca 5. szám alatt.

FONTOS! Amennyiben gyermeke részére nem kíván a továbbiakban étkezést igénybe venni, kérjük a menzakártyát az iskola konyháján , vagy a  Tesz irodában a http://www.goditesz.hu/szolgaltatasok/kozetkeztetes menüpontban feltöltött   „kártya leadó adatlap” kitöltésével leadni.

SZÜLŐI MODUL WEBOLDAL

A https://god.ecity.hu oldalon elérhető a közétkeztetési rendszer szülői modulja, ahol a szülők egyéni kóddal belépve egy internetes felületen online intézhetik gyermekük számára az étkezések lemondását, nyomon követhetik a számláikat, valamint megnézhetik az étlapot és korábbi rendeléseiket. A belépési kód elvesztése esetén a felület felső sorából közvetlenül tud új belépési kódot kérni.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Általános információk a gyermekélelmezéssel kapcsolatban *
Adatvédelmi tájékoztató:                                                                                                                      Alulírott hozzájárulok, hogy a Településellátó Szervezet (továbbiakban: TESZ), mint a közétkeztetéssel kapcsolatos feladatokat ellátó szervezet 2024/2025-ös nevelési évre vonatkozóan az étkezési jogosultság azonosítása céljából az alábbi személyes adataimat illetve gyermekem (gondozottam) adatait rögzítse, és kezelje. Az adatkezelő TESZ kötelezettséget vállal arra, hogy a fenti adatokat harmadik személy vagy szervezet részére nem adja át, illetve nem továbbítja. A Településellátó Szervezet adatkezelési tájékoztatóját itt olvashatja: http://www.goditesz.hu/szolgaltatasok/letoltesek *
Captionless Image
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy