Boekenparade Q&A
Op zondag 15 september vieren we met het Uitfeest de aftrap van het culturele seizoen 2019-2020. Het literaire programma wordt deze dag verzorgd door het ILFU en Bibliotheek Utrecht onder de noemer City of Literature, waar de Boekenparade onderdeel van uitmaakt. Tijdens de Boekenparade vindt er een Q&A plaats met de 12 deelnemende auteurs, en daarvoor zoeken we creatieve, grappige of verdiepende vragen van fans om aan de schrijvers voor te leggen. Heb je een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in.

Indien je vraag geselecteerd wordt is het de bedoeling dat je deze komt stellen aan de door jou geselecteerde auteur. Over het exacte tijdstip etc. wordt voorafgaand aan het Uitfeest contact met je opgenomen. Kun je er echt niet bij zijn, dan is er de mogelijkheid om je vraag door een ander te laten stellen Gelieve dit onderaan het formulier te laten weten.
Naam: *
Your answer
E-mailadres: *
Your answer
Ik heb een vraag voor.. *
Ik wil graag van hem/haar weten: *
Your answer
Ik heb begrepen dat indien mijn vraag geselecteerd wordt het de bedoeling is dat ik deze live kom stellen aan de auteur in kwestie op 15 september in het stadhuis (Stadhuisbrug 1 te Utrecht). *
Bedankt!
Indien je nog een andere vraag hebt, vul het formulier dan gerust opnieuw in. Wil je iets aanpassen of zoek je om een andere reden contact met ons, mail dan naar info@hetliteratuurhuis.nl.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service