Meld u hier aan voor de Dag van de Natuur veiling op 4 oktober 2018!

Geachte geïnteresseerde,

GlobeGuards organiseert ieder jaar, op Werelddierendag 4 oktober, de Dag van de Natuur in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.

Op deze Dag van de Natuur worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards; kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers.

Kosten?
Geen! Maar elke aanwezige wordt wel geacht ruimhartig bij te dragen aan de natuur!
Overigens betaalt de belasting mee. GlobeGuards heeft de ANBI-status en daarmee is ieder eindbod fiscaal aftrekbaar.
Uw bod, uw bijdrage aan de natuur
De opbrengst van deze veiling is voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten.

De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer €300,- tot ruim €5000,-.

In de veilingbrochure die u van te voren digitaal ontvangt kunt u uitgebreid lezen waar u op wilt bieden. Uw biedingen maken het verschil voor de natuurbeschermers in het veld!

Koninklijke Burgers’ Zoo sponsort locatie en diner om zo een optimale ambiance voor u als gast te creëren. Het programma start om 17.00 uur.

Wilt u de natuur ondersteunen met een bod op één of meerdere veilingitems? Wij ontvangen u graag op het veilingdiner op de Dag van de Natuur. Vul u uw gegevens in en wij reserveren een plaatsje voor u.

Ton van der Zon
Voorzitter GlobeGuards

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service