CEMENTi introductieweek
Op woensdag 25 augustus om 19:00 uur begint de gezamelijke kroegentocht. We verzamelen op het stationsplein en gaan dan het nachtleven van Enschede ontdekken.

Op vrijdag 27 augustus om 10.00 uur begint de CEMENTi introductie voor ZOWEL Deventer als Enschede voor de opleidingen: HBO-Rechten, Bedrijfskunde, Integrale Veiligheidskunde en Sociaal Juridische Dienstverlening, Bestuurskunde & de studierichtingen die vallen onder Ruimtelijke ontwikkeling. We verzamelen in het Volkspark om vervolgens verschillende activiteiten te doen in de binnenstad van Enschede. We sluiten de dag af met een kroegentocht die tot +/- 22.00 uur duurt. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om nog de trein naar huis te pakken of juist nog lekker door te feesten!

Dit formulier is bedoeld voor onze eigen administratie, op deze manier weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten en voldoen wij aan de regels omtrent covid-19. Geen van de ingevulde gegevens zal terecht komen buiten het bestuur van s.v. CEMENTi. Door dit formulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens intern verwerken voor het organiseren van de introductie. Twee weken na afloop van de introductie zullen deze gegevens verwijderd worden.
- Madelon Rijsdijk, Secretaris der s.v. CEMENTi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is je naam? *
Voornaam + achternaam
E-mailadres *
Aan welke evenementen wil je deelnemen *
Required
Dieetwensen
Vul hier eventuele dieetwensen en of allergieën in. (bijvoorbeeld: glutenallergie, vegetarisch)
Hoe wil je deelnemen aan de introductie? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy