Kamp Doorn 2022
Beste leden,

Kamp Doorn zit er weer aan te komen. Na de successen van de vorige jaren hebben wij er weer super veel zin in!

De vorige twee jaren was het door Corona richting de zomervakantie georganiseerd. Nu Corona geen enorme rol meer speelt, zal het weer net zoals daarvoor het pinksterweekend zijn, dit zal vanaf vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni zijn. Zet het in je agenda! Het kamp is bedoeld voor jong & oud.

Vrijdag 3 juni gaan we om 15:30 uur verzamelen bij het clubgebouw om vervolgens naar de skeelerbaan in Doorn te fietsen. Daarna zullen we gaan avondeten en niet te vergeten: tenten opzetten. Mensen die niet fietsen naar Doorn kunnen met eigen vervoer gebracht worden.

Zaterdag ochtend gaan we na het ontbijt skeeleren. Daarna zullen we gaan lunchen en krijgen we in de middag een droogtraining van de enige echte Esmee Visser. ‘S middags is er nog een bonus activiteit. Zaterdagavond gaan we gezellig met zijn allen BBQ’en & is er de jaarlijkse pub quiz! De BBQ start van 18:00 & de pubquiz van 21:00.

Zondag gaan we na het ontbijt even de spieren lekker los maken met een rustgevende yoga en komt er een skeelertraining, er zal ook nog een fietstraining plaatsvinden. ‘S avonds sluiten we af met een spelletjesavond

Dan is het maandag toch echt weer tijd om weer richting het clubhuis te gaan. Natuurlijk doen we een tussenstop in Breukelen voor een ijsje. Handig om te weten: de lunch verzorgen wij niet, we zijn op tijd terug om thuis te lunchen.

Betalen kan contant op vrijdag bij Simon Molkenboer, op andere dagen kan het bij Wieke Eikelenboom of Sanne Roos.
 
Je kan inschrijven tot 15 mei. Je kan ook inschrijven voor minder dagen dan het hele kamp of alleen de BBQ & pub quiz. Kom je één dag? Kom dan op zaterdag.

Wij hebben er zin in!

Met sportieve groetjes,
de jeugdcommissie

Ruben, Esmee, Ivar, Lotte, Roeland, Sanne, Simon, Noraly, Merit en Wieke


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
Ik doe mee met het kamp: *
E-mail *
Telefoonnummer *
Van ouder/verzorger of contact persoon
Opmerkingen/dieetwensen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy