ART & PLAY - Atelier de Educație Financiară Pentru Adolesenți (14-18 ani)
Salutare!

Ai ajuns aici pentru că vrei să faci o înscriere la atelierul de Educație Financiară pentru adolescenți 14-18 ani. Acest atelier face parte din secțiunea de dezvoltare comunitară, dedicată locuitorilor din Alexandria, din cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, ediția 14.

Pentru a procesa înscrierea la Atelierele Art & Play, vom avea nevoie de câteva informații cu caracter personal ( nume, număr de telefon, adresa de e-mail). Vom folosi aceste informații exclusiv pentru a asigura comunicarea cu participanții la ateliere, în vederea comunicării unor informații importante pentru buna desfăurare a activităților Art & Play.

Organizație: Fundația Dreptul la Educație
Traineri:Ioana Moldovan
Zile de atelier: 8 august
Vârsta: 14-18 ani
Ore atelier: 10:00-14:00
Locuri disponibile: max 15 participanți
Locația: Școala nr. 5 din Alexandria (str. Libertății, nr. 148)

***

Fundația Dreptul la Educație, un proiect al OTP Bank, implementează de 5 ani cursuri de educație financiară pentru elevi în întreaga țară. Folosim o metodă de învățare atrăgătoare pentru generația nouă: prin interacțiune, într-un mediu încurajator, motivant și care folosește tehnologie modernă. Atelierul nostru se bazează pe joc și învățare prin experimentare. Mai simplu spus, edutainment.

Atelierul de educație financiară are o durată de 4 ore, iar adolescenții vor învăța prin exerciții practice și lucru în echipe cum să își administreze eficient finanțele personale și ale familiei. Vor afla care este diferența între venituri, cheltuieli și nevoi și își vor clarifica astfel conceptul de buget personal.
Prenumele participantului la atelier (ex: Maria) *
Your answer
Numele de familie al participantului la atelier (ex: Popescu) *
Your answer
Numărul de telefon al participantului: *
Your answer
Adresa de e-mail a participantului: *
Your answer
Vârsta participantului la atelier (ani împliniți) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ideo Ideis. Report Abuse