Anmälan till Öppen trädgård i Åryd 14/6
Detta är ett formulär för att vi ska veta vilka som är med i "Öppen trädgård" under årets "Åryds Trädgårds- och odlingsdag" söndag 14 juni.

- Vi kommer att ge alla som anmält sig en fin flagga som ni kan ha vid er trädgård, så att alla vet att ni är med. C:a 11-15 är det bra om ni är hemma, eller att någon är ute. Då är alla anmälda trädgårdar öppna och man får gå omkring och besöka varandra.

- Vi gör även en karta på Google så man enkelt kan se vilka trädgårdar i Åryd och byarna runt omkring som är med i "öppen trädgård".

- Om du/ni vill ställa fram en termos med kaffe, en kanna saft eller så i er trädgård är det såklart jättetrevligt. Men absolut inget måste! Det är även fullt frivilligt om man vill byta plantor eller sticklingar med varandra.

Vi reserverar oss för eventuella Corona-restriktioner. Men vi siktar på att ha öppet och hålla lagoma avstånd mellan varandra. Varmt välkommen till en härlig utomhusdag med odlings- växt- och trädgårdstema i Åryd med omnjed!

Åryds Samhällsförening

kontaktperson för trädgårdsdagen: Ida Qvarnström
Vad kul! Jag anmäler min/vår trädgård till att vara med i "Öppen trädgård". Jag heter: *
Vilken adress bor du/ni på? (Detta är så vi kan lämna en flagga till er som är med) *
Är det ok att vi lägger till din trädgård på Google Maps-kartan över dagen?
(Detta är endast under själva trädgårdsdagen så att folk lättare kan hitta till alla öppna trädgårdar, kartan läggs upp i Årydsgruppen på Facebook. Vi raderar sedan kartan).
Google Maps-deltagande *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy