Formular înscriere Edison Urban Camp 5-8 iulie 2021
Hello!

Bine ai venit în lumea Edison - Cluburi de Antreprenoriat și Tehnologie! Dacă ai ajuns aici înseamnă că își dorești să participi la Edison Urban Camp, tabăra perfectă pentru tinerii elevi de liceu care vor să fie inspirați, dar și provocați, zi de zi.

Nouă ne plac experiențele noi, ne plac roboții, ne place antreprenoriatul și adorăm tehnologia. Vino să vezi ce am pregătit pentru tine în perioada 05 - 08 iulie 2021, în București la The Entrepreneurship Academy, Strada Semilunei, nr. 4:

Proiecții 3D, holograme, interactivitate, realitate virtuală și realitate augmentată sunt doar câteva dintre cuvintele cheie ce descriu activitățile care te așteaptă.

Acest formular ne ajută să te cunoaștem puțin mai bine și să vedem cum putem transforma acest event al verii într-o experiență de neuitat.

Dacă vrei și tu să cunoști mai multe despre noi, te așteptăm cu drag la Edison Urban Camp.

Costul Edison Urban Camp este de 200 de lei pentru toată perioada eventului (cu masa de prânz & snacks, activități, vizite în companii și mentorat incluse). Prețul nu include cazarea în București.

După ce îți confirmăm prin e-mail înscrierea și selectarea ta pentru Camp, vei putea achita costul de participare de 200 de lei în acest cont:
FUNDAȚIA GRUPULUI EDUCATIVA
RO39BTRLRONCRT0361131701

Termenul limită de plată este 1 iulie 2021, orele 24.00.

Tinerii care au sub 16 ani vor aduce în prima zi de Camp un acord parental de participare! Formularul de acord ți-l trimitem noi prin e-mail, după ce te-ai înscris.

Te invităm să citești nota de informare pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR sau RGDP) și să-ți dai acordul la finalul acestui formular de înscriere. Nota se regăsește la următorul link: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1q3ob4b-NrpFJCSN3TZhELqv_QK-DKps7?sort=13&direction=aÎnregistrează-te mai jos!
Nume *
Prenume *
Adresă e-mail: *
Vârstă *
Required
Sunt din liceul/colegiul: *
Clasa: *
Sunt din orașul: *
Ești membru Edison? *
Dacă da, în ce club? *
Adresa completă (necesară pentru a-ți completa și elibera factura după ce efectuezi plata): *
Număr de telefon: *
Ce mărime porți la tricou? Vrem să îți oferim un super tricou Edison Urban Camp, așa că bagă aici măsura ta: *
Acord GDPR *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy