Xerrada de pràctiques a l'estranger: Programa TLN Mobilicat
TLN Mobilicat és una beca per a joves de 18 a 30 anys inscrits a la Garantia Juvenil per a fer unes pràctiques a l'estranger en algun país d'Europa. Aquest programa inclou un curs d'idiomes, el desplaçament, la manutenció i l'allotjament.
DADES DE LA XERRADA
QUAN >> La xerrada serà el dimarts 13 de novembre de 2018 de 10:00 a 12:00
ON >> Centre Cívic Cabot i Barba, Plaça Miquel Biada, 5, 08301 Mataró, Barcelona

Hi participaran les següents entitats:

- Fundació BCN Formació Professional: http://www.fundaciobcnfp.cat

- Probens: http://www.probens.org

- Fundació Catalunya Voluntària: https://www.catalunyavoluntaria.cat

- Nexes Interculturals de Joves per Europa: http://www.nexescat.org


APUNTA'T A LA XERRADA EMPLENANT EL SEGÜENT FORMULARI:

Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Edat *
Your answer
Estudis *
Ets beneficiari/a de la Garantia Juvenil? *
Si no ets beneficiari/a RECORDA!
Aquí podràs veure els criteris per inscriure't a la garantia: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/que-es-garantia-juvenil/Requisits/

On pots fer-ho?

>>> 1. Inscripció amb DNI electrònic o certificat digital: http://bit.ly/2wXGPOP <<<

* Si no tens certificat digital i éts de Mataró te’l pots fer demanant la “Clave Permanente” a la Seguretat Social. Un cop la tinguis hauràs d’anar a l’Oficina Jove (Plaça Miquel Biada no5) de dilluns a divendres de 17h a 20h. En cap dels dos llocs, Seguretat Social i Oficina Jove no cal cita prèvia.

* Si ets una persona jove d’una altra població del Maresme cal omplir el següent formulari: http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=11325 i un/a profesisonal de la Garantia Juvenil es posarà en contacte amb els tu per donar-te un dia i hora.


>>> 2. Presencialment a l’Oficina de Treball. <<<
Mira quina et correspon: http://bit.ly/2wW0s9O

Com has conegut la xerrada? *
Butlletí mesual del Servei de Mobilitat Internacional
Amb aquest formulari també us podeu inscriure al butlletí del Servei de Mobilitat on cada mes publiquem ofertes, convocatòries i oportunitats de Mobilitat Internacional (voluntariat, beques, pràctiques, feina...) d'aquesta manera podreu estar al dia de l'activitat i les possibilitats de fer pojectes i estades a l'estranger.
Vols rebre el Butlletí del Servei? *
Reglament General de Protecció de Dades (2016/679)
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (2016/679), el Consell Comarcal del Maresme com a Responsable del Tractament informa a la persona interessada que les dades facilitades seran tractades per aquest com a operador del servei per tramitar la seva petició en relació al servei de mobilitat internacional legitimats per l'exercici de funcions públiques. Les seves dades seran conservades mentre duri el procés de gestió de la seva petició i no seran cedides a tercers, excepte a altres Administracions Públiques competents en la matèria i a d'altres, quan hi hagi l'obligació legal. En cas que vulguin exercir algun dels drets de protecció de dades: accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament pot dirigir-se al per escrit al Consell Comarcal del Maresme pl Miquel Biada. Així mateix, l'informem que en cas de no estar satisfet amb l'atenció dels seus drets de protecció de dades, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat)

D'acord amb la vigent normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, des del Consell Comarcal del Maresme com a Responsable del Tractament l'informem que la imatge de les persones usuàries del Servei de Mobilitat Internacional podran ser captades, previ avís als mateixos, amb la finalitat de fer ús d'aquesta de forma gratuïta exclusivament en les xarxes socials municipals i comarcals relacionades amb el servei i per un període limitat mentre duri la promoció del servei determinat. La imatge personal captada serà tractada d'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, eliminant qualsevol captació o filmació que pugui atemptar aquests drets fonamentals. Si d'acord amb les condicions consent que es capti i es difongui la seva imatge personal en les condicions exposades als anteriors paràgrafs marqui la casella. Si posteriorment desitja exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament o retirar el consentiment, podrà fer-ho presentant un escrit davant del Consell Comarcal del Maresme a pl. Miquel Biada, 1 Mataró

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CC Maresme. Report Abuse - Terms of Service