Ilmoittautuminen lasten Melontaralliin syksy 2016-kevät 2017
Melontaralli on Tuus-melojien ohjelma lasten ohjattuja melontaharjoituksia varten. Osallistuminen on seuran jäsenten lapsille veloitukseton. Jokainen kuitenkin maksaa uimahallin perimän uintimaksun itse.

Ilmoittautua voivat kaikki Melontarallista kiinnostuneet. lmoittautuminen tällä lomakkeella ei ole sitova, vaan jokaiselle Melontaralli-illalle ilmoittaudutaan erikseen. Tämä ilmoittautuminen tarvittavien esitietojen saamikseksi sekä osallistujien määrän kartoittamiseksi.

Tiloista ja varusteista johtuvien rajoitteiden vuoksi kerrallaan voi osallistua 8 uimataitoista (ui vähintään 25 metriä) lasta. Kajakit, melat ja kelluntaliivit tarjotaan seuran puolesta. Osallistuja vastaa itse uintivarustuksesta.

Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu - jokaisen tulee huolehtia vakuutuksestaan itse. Lisätietoja hankkeesta löytyy Tuus-melojien nettisivuilta http://tuusmelojat.fi/melontaralli/

Ilmoita lapsesi melontaralliin tällä lomakkeella.

Huoltajan nimi (Etunimi Sukunimi) *
Your answer
Huoltajan matkapuhelin *
Your answer
Huoltajan sähköposti *
Your answer
Lapsen etunimi *
Your answer
Lapsen syntymävuosi (yyyy) *
Your answer
Lapsen uimataito *
Lapsen terveys *
Lisätietoja ja kysymyksiä
Voit jättää lisätietoja tai kysymyksiä. Kari Nykänen vastaa mahdollisiin kysymyksiin ja terveystiedot välitetään Melontaralli-iltojen ohjaajille.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms