The Cats Pyjamas
Har du et minneverdig objekt?
bidra til å skape en teaterforestilling!

SVARFRIST: 20.oktober

“The Cats Pyjamas” er et teaterprosjekt som handler om minner. Inspirert av prosessen med å rydde ut av bestemors dødsbo og ulike objekter funnet der, ønsker vi å samle inn beskrivelser av objekter som er betydningsfulle, og som vekker minner for folk.
Har du eller noen du kjenner et objekt du har tatt vare på eller husker? Det kan være en sko, nøkkel, bilde, brev, båten til gamlefar, skrinet til mormor, et samleobjekt, en pinne fra skogen, så lenge det har en betydning for deg! Det vi ber om er en kort skriftlig beskrivelse. Du velger selv akkurat hvordan du beskriver dette og hvor langt du ønsker å skrive. Ditt bidrag vil brukes som inspirasjon og eventuelt utdrag i manus, men du som person forblir anonym. Vi oppfordrer folk fra 3-100 år til å sende inn!

Fyll inn skjemaet under, og ditt bidrag vil være til inspirasjon i forestillings prosessen.

Som takk for ditt bidrag får du en gratis billett til forestillingen. Husk å oppgi kontakt/navn om du vil ha en billett.
Forestillingen vises under Oslo Friteater Festival på Oslo Teatersenter 10.-11. november 2018 og kunstnerne er Hazel Barstow (NO), Hanna Fauske (NO) og Klara Kramer (DE).

Har du spørsmål kan du kontakte oss på: catspysj@outlook.com

Tusen takk!
Hilsen Hazel, Hanna og Klara

Navn: (Du forblir anonym, kun til bruk i forbindelse med reservasjon av fribillett til forestillingen.)
Your answer
Hva er din alder? *
Your answer
Kjønn *
Epost adresse: *
Your answer
Beskriv objektet. Hva er det og hvordan ser det ut. - farge, tekstur, detaljer, fasong, lukt, smak, størrelse, materiale mm? *
Your answer
Hvorfor har du tatt vare på akkurat denne?
Your answer
Hvilke minne/minner forbinder du med objektet? Det kan være vagt eller konkret - kanskje husker du et øyeblikk, eller en lukt, eller en hel historie, en hendelse i ditt eller noen andres liv?
Your answer
Dersom du har noe annet du vil fortelle kan du skrive det inn her.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms