Emberibb egészségügyért – Robin Youngson a Semmelweisen
[see English below]

Nagy örömmel tájékoztatunk, hogy október harmadik hetében a Semmelweis Alumni és a Pozitív Attitűd Formálás Alapítvány (PAF) szervezésében alkalmad nyílik a világhírű új-zélandi orvos és elismert egészségügyi vezető, Dr. Robin Youngson előadásán személyesen is részt venni!

Robin magával ragadó előadó, szervezetfejlesztő és tréner, és nem mellesleg tapasztalt aneszteziológus, aki saját élményein és sokszínű tapasztalatain keresztül szenvedélyesen és igazi angol humorral inspirálja a hallgatóságát az emberibb egészségügy témájában.

A kiégés, a stressz, az időhiány, a növekvő nyomás, a szakmai frusztráció és az emberi értékek háttérbe szorulása globális méretű problémákká váltak az egészségügyben.

Vajon lehetséges így ember(i)nek maradni? Lehet jól és hatékonyan gyógyítani egy rossz rendszerben? Hogyan lehet időd magadra és a betegeidre? Miből meríthetsz erőt a hétköznapokban? Létezik, hogy olcsóbb az emberibb egészségügy? Tényleg számít a kedvesség? És nem utolsó sorban: mi az a pozitív pszichológia?

A férőhelyek száma korlátozott!

Várunk sok szeretettel,

üdv,
a Semmelweis Alumni csapata

= = = = =

A more humane healthcare – Robin Youngson at Semmelweis

We are delighted to inform you that on th 16th of October, the worldwide known physician and healthcare leader, Dr. Robin Youngson (NZ) arrives to Semmelweis, organised by the Semmelweis Alumni and the Positive Attitude Shaping Foundation (PAF).

Robin is an enthusiastic, immersive lecturer, organisational developer and trainer, also a skilled anaesthesiologist, who inspires audiences around the world through his own colorful experiences with great passion and humor, on the topic of a more humane healthcare.

Burnout, stress, lack of time, growing pressure, professional frustration and devaluation of human virtue are all becoming a global problem in healthcare.

Is it possible to stay human(e) these days? Is it realistic to heal well and effectively in a bad system? How can you have time for yourself and your patients? Where can you gain strength from during the working days? Is it possible that a more humane healthcare is also cheaper? Does kindness really matter? And last, but not least: what is positive psychology?

Seats are limited!
See you there,

the Semmelweis Alumni team

Teljes név / Full name *
Your answer
Kar / Faculty *
Évfolyam / Year *
Email cím / Email address *
Your answer
Telefonszám / Phone number *
pl.: +3620 123 4567
Your answer
Nyilatkozat / Statement *
Az adatokat egyéb célra nem használjuk fel. / We won't use your data to any other purposes.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms