Inspiratiedag 'Paard in het Landschap' is VOLZET! Had je ook interesse om deel te nemen? Laat het ons weten door in te schrijven op de wachtlijst via dit formulier.
Wil je als Oost-Vlaamse paardenhouder weten hoe kleine landschapselementen zoals hagen, heggen of houtkanten, een poel of goed graslandbeheer niet alleen het omringende landschap en de natuur, maar ook het welzijn van je paarden ten goed komt? Ben je benieuwd naar de ervaringen van enkele Oost-Vlaamse paardenhouders die al een aantal van deze elementen toepasten op hun paardenweiden?

Schrijf je dan in voor de inspiratiedag Paard in het Landschap op 13 oktober 2019 en verwacht je aan een dag vol goede ideeën en interessante tips! We starten en eindigen de busrondrit aan P+R The Loop/Expo in Gent en bezoeken die dag een aantal voorbeeldprojecten in Brakel, Destelbergen en Maldegem.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan nog tot 7/10/2019 via onderstaand online inschrijvingsformulier.
Het aantal plaatsen is beperkt.
Zondag 13 oktober 2019
Het project 'Paard in het Landschap' is een plattelandsontwikkelingsproject (PDPO) van de drie Oost-Vlaamse regionale landschappen Vlaamse Ardennen, Meetjesland en Schelde-Durme. Het project loopt van november 2018 tot april 2021 en geniet financiële steun van Europa (ELFPO - Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling), Vlaanderen en de Provincie Oost-Vlaanderen.

Meer info over het project op: www.rlva.be, www.rlsd.be, www.rlm.be
Naam + voornaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Met hoeveel personen zal je aanwezig zijn? *
Your answer
Wil je op de hoogte gehouden worden over het project? *
Bedankt voor je interesse!
Je gegevens worden zorgvuldig bewaard en worden uitsluitend gebruikt in functie van het project 'Paard in het Landschap'
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service