Reserveren kerkdienst mei 2021
Gedurende de huidige lock-down is het de bedoeling om contacten buitenshuis tot een minimum te beperken. Mocht u om een, voor u, belangrijke reden toch graag de kerkdienst lijfelijk bij willen wonen dan kunt u dit middels dit formulier aangeven. Er is, zeer beperkt, ruimte voor een aantal gemeenteleden.
Alvorens u dit invult willen we u erop attent maken dat, juist ook in de kerk, aan de voorschriften van het RIVM moet voldaan. Uw naam en telefoonnummer zullen wij tot 2 maanden bewaren. Bij besmetting met Covid-19 binnen onze Gemeente zullen deze gegevens mogelijk gedeeld worden met het RIVM.

Twee dagen voor elke dienst om 21:00 uur sluiten we de boeken. De volgende dag volgt een uitnodiging. Mocht blijken dat er voor een dienst meer vraag dan aanbod is, dan kunt een een bericht verwachten met de mededeling dat we u voor een dienst geen ruimte kunnen bieden.

Voorlopig geldt voor de vieringen in het Vereenigingsgebouw in elk geval het volgende:
- Het maximum aantal bezoekers aan de dienst wordt weer teruggebracht naar 10.
- Het is verplicht om tijdens het lopen in de kerk een mondkapje te dragen. Deze mag af als u op uw plaats zit. Mocht u geen mondkapje bij u hebben dan zorgen we voor een mondkapje voor u bij de entree.
- De begeleiding door de cantorij wordt beperkt tot maximaal 4 mensen. Uiteraard is meezingen met de liederen niet mogelijk. Mee neuriën mag wel.

Gedurende de huidige situatie zal er, geburende de huidige "lock-down" maatregelen, geen kindernevendienst en crèche worden verzorgd.

Houd moed, heb lief.
Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Op welke datum zou u graag aanwezig willen zijn? *
Required
Met hoeveel personen uit één huishouden bezoekt u de dienst? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy