Sondajul LSRS 2018 - Studiile în străinătate și întoarcerea acasă
Sondajul este derulat de către Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și se adresează tuturor studenților și absolvenților români care studiază sau care au efectuat cel puțin un semestru de studii în străinătate .

Prin acest sondaj ne propunem să aflăm ce anume v-a determinat să studiați în străinătate, cum evaluați experiența de peste hotare și care sunt perspectivele de dezvoltare profesională în țară și în străinătate, după finalizarea studiilor.

Cu o singură excepție, toate întrebările sondajului cuprind variante de răspuns, ceea ce face ca acesta să fie foarte rapid de completat (în aproximativ 5 minute).

Perioada de completare a Sondajului este 1 iunie - 1 octombrie 2018 iar rezultatele acestui sondaj vor fi făcute public după redactarea raportului.

Termeni și Condiții *
Prin completarea acestui formular, ești de acord ca informațiile furnizate în acest chestionar să fie prelucrate în scop statistic și de marketing pentru sondajul dezvoltat de către Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS).
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Liga Studentilor Romani din Strainatate. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms