Szoptatás támogatás - kommunikációs tréning Csíkszeredában
Jelentkezési lap a 2019. október 21-22-én, Csíkszeredában megrendezésre kerülő Szoptatás támogatás - kommunikáció tréning résztvevői számára. Képzők: Sződy Judit pszichológus, IBCLC és PAF tréner, valamint W. Ungváry Renáta szoptatási tanácsadó IBCLC tartanak két napos intenzív, interaktív, gyakorlatorientált, saját élményű műhelymunkát szülésznők, ápolók, orvosok, védőnők, dúlák, szoptatási tanácsadók, segítő szakemberek és érdeklődők részére a Csíkszeredában a Megyei Sürgősségi Kórház könyvtárában. Kórházi munkatársak részére ingyenes, mások számára 200 RON a díj. Bővebben innen lehet tájékozódni: http://csikianyak.ma/2019/09/szoptatas-tamogatas-kommunikacio-trening-csikszeredaban/.

Jelen képzés Hargita Megye Tanácsának vissza nem térítendő forrásaiból történő sikeres pályázása révén jöhet létre, a program partnere a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház.
--------------------------
ADATVÉDELEM: A Csíki Anyák Egyesülete, továbbiakban a tréning szervezője, betart minden érvényben lévő adatvédelmi törvényt. A megbízó elfogadja, hogy nem továbbítja a tréningre regisztrálók személyes adatait, a kérdőív végén esetlegesen megadott emailcímet és/vagy telefonszámot csak és kizárólag kapcsolattartás, tájékoztatás jelleggel használja. A megbízó nem ösztönzi a fogadók által nem kért, tömegesen küldött hirdetést, nem adja meg az esetlegesen közölt adatokat harmadik fél számára (magánszemélyek vagy cégek), nem adja el, nem ajánl, nem tekinti csere tárgyának ezen az oldalon megszerzett információkat, és nem teszi hozzáférhetővé az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül. Minden olyan felhasználó, aki kifejezetten a megbízó űrlapján szolgáltatott telefonszámot illetve e-mail címet, dönthet ezek utólagos eltávolításáról. Jogi alap: 679/2016 EU GDPR Rendelet.
Név *
Your answer
Résztvevői minőség (pl. orvos, asszisztens/ápoló, szülésznő, dúla, szoptatási tanácsadó, segítő szakember, érdeklődő, édesanya stb.) *
Your answer
Amennyiben kórházi alkalmazott, kérjük beírni az intézmény nevét, és az osztályt, ahol tevékenykedik
Your answer
Ismeri a Csíki Anyák Egyesületének tevékenységeit, törekvéseit? *
Your answer
Telefonszám (elérhetőség) *
Your answer
Az ebédet a kórház menzáján fogyaszthatjuk el, 7 lej/menü/nap, kérjük jelöljék meg, amennyiben ott maradnak enni. *
Required
Amennyiben szeretné megvásárolni A szoptatás női művészete c. a La Leche Liga gondozásában megjelent alapművet, kérjük jelölje meg a kért példányszámot, egy könyv ára 4000 Ft vagy 60 lej, ez(eke)t a képzésen tudjuk átadni. *
Your answer
Kitéphető kisokos pedig innen elérhető pdf formátumban, ízelítőül: http://mek.oszk.hu/14400/14427/14427.pdf
Ha szeretne a jövőben értesülni egyesületi programjainkról, kérjük adja meg e-mailcímét:
Your answer
Egyéb észrevételek, javaslatok, amit a szervezők tudtára adna :):
Your answer
Köszönetnyilvánítás
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service