Voorinschrijving HackaLOD 2020
Heb je interesse in deelname aan de HackaLOD van 2020? Geef het hier aan. Dit formulier is ter inventarisatie van ideeën, teams en het aantal deelnemers. Maar ook voor datasets die mogelijk gebruikt worden en behoefte naar kennis en ondersteuning in het voortraject.

Op basis van de uitkomsten van dit formulier kan het programma ingevuld worden, locaties vastgelegd en kunnen zo mogelijk deelnemers al gekoppeld worden aan elkaar en organisaties die faciliteiten of data ter beschikking stellen.

NB: Dit is nog geen officiele inschrijving. De uitnodiging hiervoor ontvang je op het emailadres dat hier wordt opgegeven of houd de website en social media van het NDE in de gaten. Inschrijving is kosteloos.

Meer informatie via: elisabeth.wiessner@netwerkdigitaalerfgoed.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Specialisatie/functie voor de HackaLOD
Ben je verbonden aan een erfgoedinstelling, zo ja welke, en op welke manier?
Heb je al een team van mensen die ook interesse voor deelname hebben? Zo ja, met hoeveel personen zijn jullie (ongeveer)?
Heb je al een idee voor een project of met welke dataset en/of erfgoedinstelling je graag aan de slag zou willen? Zo ja, geef een korte omschrijving.
Heb je behoefte aan technische of inhoudelijke uitleg, workshops of webinars voorafgaand aan de HackaLOD? Zo ja, waaraan? (Denk aan SPARQL, Linked Open Data, vooraf ongestructureerde data omzetten)
Vragen of opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Netwerk Digitaal Erfgoed. Report Abuse