Ιστορίες Κιμωλίας
Μετά τα τετράδια της Κιμωλίας, τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ: http://www.kimolia-art-cafe.gr/Kimolia_notebooks_small.pdf, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ένα ηλεκτρονικό τετράδιο.

Σκοπός μας είναι να μαζέψουμε τις ιστορίες σας και να τις δημοσιεύσουμε, ελεύθερα, μέσα από τα social media της Κιμωλίας, αλλά και μαζεμένες σε ένα ηλεκτρονικό τετράδιο.

Αν έχετε κάτι να πείτε λοιπόν, στείλτε μας το κείμενο μέσα από αυτή τη φόρμα, ή στο info@kimolia-art-cafe.gr, και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα...

Όνομα
Δεν είναι υποχρεωτικό, μπορείτε να το αφήσετε κενό, ή να βάλετε κάποιο ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιηθεί για να δημοσιεύσουμε το κείμενο σας.
Κωδικός
Οι ιστορίες που θα δημοσιευτούν και θα ψηφιστούν από τους αναγνώστες, θα κερδίσουν κάποιο μικρό δώρο από την Κιμωλία. Για να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε ότι εσείς είστε ο συγγραφέας, δώστε μας έναν κωδικό που θα πρέπει να θυμάστε κι εσείς για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι εσείς γράψατε την ιστορία που μας καταθέτετε.
Ιστορία
Μπορείτε να μας επικολλήσετε την ιστορία σας εδώ. Αν δεν χωρέσει λόγω μεγέθους, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το πεδίο και να μας ανεβάσετε ένα αρχείο κειμένου στο επόμενο πεδίο.
Αρχείο κειμένου
Εδώ μπορείτε να μας ανεβάσετε το κείμενο σας. Με το ανέβασμα, συναινείτε στο να ανεβάσουμε το κείμενο σας μόνο του ή με άλλα στα social media της Κιμωλίας. Η Κιμωλία δεν πρόκειται να πουλήσει τα κείμενα σας με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε να τα αλλάξει, ή να τα παρουσιάσει ως δικά της.
Στοιχεία επικοινωνίας
Αν δε θέλετε να παραμείνετε εντελώς ανώνυμοι, παρακαλούμε δώστε μας ένα e-mail ή ένα κινητό για να σας ενημερώσουμε για τη δημοσίευσης της ιστορίας σας. Αν δε θέλετε, απλά αφήνετε το πεδίο κενό! :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms