Local Foods, Local Places: Redding, CA Virtual Workshop Registration
Welcome! This is the registration page for the Local Foods, Local Places Virtual Workshop for Redding, California taking place October 13-15, 2020. The workshop will be held as a series of seven virtual sessions spaced over a three-day period to create a community action plan around local food and place making. The process is designed for interactivity, and it will create an action plan built by you, the participants.
Ideally you can attend all sessions, but if you cannot commit to all, just select the first and last sessions and any others you can attend. Event conferencing links, program information, agenda and participation instructions will be sent to you by email prior to the first session. You will be emailed calendar events for session. Thank you for your interest and we look forward to doing this work with you.

LFLP Redding Local Steering Committee:

• Mary Messier, Public Health Nutritionist, Healthy Shasta
• John Truitt, Executive Director, Viva Downtown Redding-A Main Street America Organization
• Rachel Hatch, Program Officer for Community Vitality at The McConnell Foundation
• Steve Bade, Community Development Manager for City of Redding
• Trisha Funk, Director of Women's Business Center at JEDI

Our Technical Assistance Team for the workshop will include the following consultants and various federal partners.
• Miles Gordon, Kitchen Table Consulting
• Jason Espie, EPR, PC
Email address *
First Name *
Last Name *
Affiliation, organization, or how would you like others to know you? (please spell out acronyms) *
The meeting platform allows participants to participate with audio via telephone or computer, to share their video, and to follow along and participate directly on shared files online. Please indicate how you anticipate participating (check all that apply). *
Required
VIRTUAL WORKSHOP SESSIONS
There are seven sessions over a three-day period. It is best to attend all if you can. Otherwise select just what you can. If time is pressing, we recommend Sessions 1 and 7. There will be follow up conference calls after this workshop series to refine the plan and outcomes, which is an opportunity to provide additional feedback.
Session 1 - Opening Session, Vision, Values for Action Planning, Tuesday, October 13, 2:00 - 3:30 PM PDT (90 min) *
Session 2 - Case Stories and Peer Inspiration, Tuesday, October 13, 4:00 PM – 5:30 PM PDT(90 min) *
Session 3 - Small Working Group Exercises, Wednesday, October 14, 10:00 AM – 11:30 AM PDT (90 min) *
Session 4 - Action Brainstorming, Wednesday, October 14, 1:30 PM – 3:00 PM PDT (90 min) *
Session 5 - Action Prioritization,Thursday, October 15, 10:00 AM – 11:30 AM PDT (90 Min) *
Session 6 - Action Planning in Small Groups, Thursday, October 15, 1:30 PM – 4:00 PM PDT (2.5 hrs but with breaks during) *
Session 7 - Report out and next steps, Thursday, October 15, 5:00 PM – 6:00 PM PDT (60 min) *
(Optional) Tell us about yourself, your background, interests, etc.. Share 2-3 sentences to let others know a bit about you.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy