Zet inbrekers in het zicht
Beste inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds 2012 is buurtpreventie actief in Hendrik-Ido-Ambacht. Met een team van ruim 30 vrijwilligers lopen wij wekelijks in uw buurt. Vaak treffen wij slecht- of onverlichte brandgangen aan.

Wij werken aan een initiatief om alle gangpaden in Hendrik-Ido-Ambacht duurzaam te verlichten. Dit in de vorm van een LED-lamp op zonne energie. Dat betekent dat wij met dit initiatief ook inzetten op het vervangen van bestaande verlichting op netstroom door een duurzame oplossing.

Naast een investering van de Gemeente en een lokale ondernemer vragen wij van u een kleine bijdrage om dit initiatief te kunnen realiseren. U kunt al vanaf € 12,50 per huishouden een verlichte brandgang hebben (op zonne-energie). De lamp zal gratis worden geïnstalleerd.

Wij vragen u deze enquête in te vullen om zo een beeld te geven of er genoeg draagvlak is onder de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht om dit project tot een succes te maken.

Wij vragen u om uw mailadres in te vullen. Aan het einde van deze enquete kunt u aangeven of wij dit adres mogen gebruiken om u informatie te sturen aangaande dit project.
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy