Jonas Winterland / (Video)bericht uit de schemerzone / livestream
Met vtbKultuur Deinze willen we artiesten, coronaproof een extra hart onder de riem steken. Een gezellige babbel of een cd aanschaffen na het optreden is jammer genoeg nu niet mogelijk. Gelukkig kunnen wij wel topmuziek aanbieden, terwijl u thuis in de zetel een drankje nuttigt.
○ Datum: Zondag 24 januari, om 20uur
○ Prijs: € 6

▶ Hoe inschrijven ?
1. Dit formulier onderaan deze pagina invullen, en op de knop 'Verzenden' duwen. U krijgt een bevestigingsemail toegestuurd.
2. Na inschrijving dient u het bedrag van € 6 binnen de 3 werkdagen over te schrijven op de rekening van vtbKultuur Deinze ( BE76 7370 3488 6495 / Priester Joris Eeckhoutlaan 25 / 9800 Deinze) met mededeling "WINTERLAND - [FamilieNaam] - [Datum bestelling]"

▶ U kan inschrijven tot uiterlijk 24 januari om 19u00. De avond voor het concert ontvangt u per email een link die u zal leiden naar de livestream. Schrijft u de dag zelf in, dan ontvangt u binnen het uur een email.

▶ De livestream wordt gestart een half uur voor aanvang om 19u30, zodat u alle tijd heeft dit thuis uit te testen en te streamen naar uw computer, tablet of televisie. De livestream zal gebruik maken van YouTube. Om 20 uur start het concert van Jonas Winterland. Kan u op dat moment (toch) niet live kijken, geen nood. Wij bieden uitgesteld kijken aan tot 1 week na het optreden via diezelfde doorgestuurde link.

Wij hopen u digitaal te ontmoeten op 24 januari tijdens het concert van Jonas Winterland / (Video)bericht uit de schemerzone. Bedankt om cultuur te blijven steunen!

Dit concert is een samenwerking van Jonas Winterland, R.O.A.D Music en vtbKultuur Deinze.
Email address *
E-mailadres (herhalen) *
Naam *
Telefoonnummer (optioneel)
Nieuwsbrief
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy