SBFU medlemsregister
Ansök här om medlemskap i SBFU!
Observera att du måste vara minst 15 år för att bli medlem.

SBFU fungerar som en centralorganisation för det barn- och ungdomsarbete som sker i alla svenskspråkiga baptistförsamlingar i Finland. SBFU ordnar också själva barn- och ungdomsverksamhet i form av t.ex. läger, ledarutbildningar och Humlefestivalen. Största delen av SBFU:s egen verksamhet sker på baptisternas lägerområde Hummelholmen i Monäs (Nykarleby).

SBFU:s främsta mål är att leda barn och ungdomar till att lära känna Jesus och få en personlig tro som bär genom hela livet. Alla som delar vårt mål och vill vara med och stöda vår verksamhet är välkomna att bli medlemmar i föreningen! Man kan stöda oss på många olika sätt:
- genom att dela vidare information och inspirera barn och unga att delta i vår verksamhet
- genom att be för styrelse, ledare, deltagare och alla praktiska arrangemang
- genom att fungera som ledare (antingen i en församling eller på läger), kökshjälp eller Humlevärd
- genom att stöda ekonomiskt med frivilliga bidrag

Alla medlemmar kommer att få ett infobrev några gånger per år för att kunna hålla sig uppdaterad med vad som är på gång inom SBFU. Infobreven skickas till den e-postadress du anger till medlemsregistret. Som medlem får man också inbjudan till SBFU:s vår- och höstmöten, där man som medlem har möjlighet att påverka och rösta.

Det finns inga andra krav på medlemskapet än att du ska vara minst 15 år. Du behöver inte vara döpt eller medlem i en baptistförsamling. Medlemskapet gäller tillsvidare och du kan när som helst gå ur föreningen och få dina uppgifter raderade ur registret genom att meddela det per e-post till info@sbfu.fi. Alla personuppgifter lagras på servrar i Finland och utlämnas inte till tredje part.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn *
Efternamn *
Hemort *
Födelseår *
Telefonnummer *
E-postadress *
Till denna e-postadress kommer vi att skicka nyhetsbrev några gånger per år.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy