Salsa & Bachata de Fuego: Jesenski upisi 2021!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hej, hej!
Putem ovog obrasca možeš se prijaviti za tečajeve Bachate i/ili Salse i/ili Latino Total u školi Bachata/Salsa de Fuego. Imamo nove grupe za potpune početnike, grupe za one koji su već negdje nešto plesali, kao i novi tečaj Latino Total. Veselimo se što ćemo plesati s tobom, a na tebi je samo da izabereš tečaj (Salsa ili Bachata ili Latino Total... ili bilo koju kombinaciju) i razinu (potpuni početnik ili postojeći plesač), završiš prijavu, i naše fantastično druženje može započeti... :)
Koju ćeš grupu/razinu izabrati?
👣 GRUPE ZA POTPUNE POČETNIKE
Nikada nisi plesao/plesala ništa, baš ništa? Ovo je grupa za tebe! Bez brige, ne moraš znati baš ništa, a do kraja prvog sata proplesat ćeš osnove bachate/salse i odmah uživati i zabavljati se!
Ne trebaš imati posebnu obuću ili odjeću. Ne trebaš imati partnera/partnericu, samo izaberi Salsu ili Bachatu (ili oboje), završi registraciju i vidimo se!


👣 GRUPE ZA POSTOJEĆE PLESAČE
Ako već plešeš bachatu ili salsu i želiš značajno unaprijediti svoje plesanje i konačno nam se pridružiti, klikni niže na drugu opciju (GRUPE ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU/BACHATU), ukratko nam opiši svoje plesno iskustvo: koliko dugo plešeš, koji stil plešeš i u kojoj školi si do sada plesao/plesala, izaberi grupu za koju misliš da ti odgovara - završi prijavu - i mi ćemo ti se javiti da dođeš na probni sat i da ti nađemo pravo mjesto u našoj obitelji.


👣 TEČAJ LATINO TOTAL
Već znaš bachatu i salsu (plešeš ih barem nekoliko mjeseci), a želiš naučiti i druge genijalne originalne latinoameričke plesove kao merengue, bolero, son, chachacha i cumbiju? Evo ti prilike: pridruži nam se na tečaju Latino Total! Na ovom tečaju, za 11. rođendan Salse de Fuego, obnavljamo stari Fuegov program rada u kojem ćeš uživati u svakoj minuti!
Učit ćemo sva tri podstila linijske salse, kubansku salsu, ruedu, dominikansku i modernu bachatu, merengue, bolero, son, chachacha, osnove cumbije i osnove reggaetona.
Ali pazi, za ovaj tečaj moraš znati osnove i salse (bilo koji stil) i bachate (bilo koji stil) ili znati jedno od navedena dva plesa, ali na najmanje (pravoj) srednjoj razini.
Klikni dolje, popuni obrazac i vidimo se uskoro!
Detalji
👣 POTPUNI POČETNICI

▶ Tečaj Salse za potpune početnike održavat će se dva puta tjedno, utorkom 18:00 - 19:30 i četvrtkom 18:00 - 19:00. Početak: 7.9.

▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 1, održavat će se svakog ponedjeljka 21:00 - 23:00 i svake četvrte srijede 19:30 - 20:30. Početak: 6.9.

▶ Tečaj Bachate za potpune početnike, Grupa 2, održavat će se svakog četvrtka 19:00 - 21:00 i svake četvrte srijede 19:30 - 20:30. Početak: 9.9.

- - -

👣 ONI KOJI VEĆ PLEŠU

▶ Grupa za one koji su već plesali salsu, a na razini su improver/srednjoj, satove ima ponedjeljkom 18:00 - 19:00 i srijedom 18:00 - 19:30. Možeš nam se priključiti odmah.

▶ Grupa za one koji su već plesali salsu, a na srednjoj (ili naprednoj) su razini, satove ima četvrtkom 21:00 - 23:00. Možeš nam se priključiti odmah.

▶ Grupe za one koji su već plesali bachatu (kod nas prije ili u nekoj drugoj školi) jesu plava, crvena, zelena, žuta i ljubičasta, u skladu s našim jedinstvenim programom rada. Možeš se priključiti odmah, nakon što te smjestimo u odgovarajuću grupu.

- - -

👣 LATINO TOTAL

▶ Tečaj Latino Total održavat će se subotom od 18:00 do 20:30. Početak: 11.9.

- - -

🏠 Lokacija održavanja tečajeva: Salsa de Fuego / Bachata de Fuego, Florijana Andrašeca 18, Zagreb.

Više informacija na:
- STRANICA 2: www.BachataDeFuego.net
- FACEBOOK 1: http://facebook.com/SalsaDeFuego
- INSTAGRAM 2: http://www.instagram.com/bachatadefuego
- MAIL: SalsaDeFuego@yahoo.com
Raspored grupa
Niže označi željenu grupu, na dnu obrasca klikni "NEXT", završi prijavu i vidimo se! :))
PP - POTPUNI POČETNICI
ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU/BACHATU
Tvoje plesno iskustvo
LATINO TOTAL
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy