KVF VARVSPLATSANSÖKAN FÖR VINTERSÄSONG 2023/2024
Här söks vinterplats hos KVF för VINTERSÄSONGEN 2023/2024. (Sänds in senast 15/6)
Besked fås i slutet juni/början juli.

Ansökningar inkomna efter 15 juni tas om hand i mån av tid och man kan då heller inte räkna med att få sina önskemål uppfyllda eller att det finns plats kvar.    
"DIN PLATS"
I grunden gäller att varvsplats tilldelas för varje säsong av Varvschefen. Medlemmen kan alltså inte betrakta en viss plats som ”sin plats” utan har att ta den plats som han anvisas. Varvschefen kan behöva göra vissa  om-flyttningar för att tillgodose allas behov på bästa sätt. 

ÖVRIGT - ANDRA ÖNSKEMÅL?
För att lägga till någon uppgift eller ett önskemål kan detta alltid skrivas in under ÖVRIGT. Där anges även vilken båt ansökan avser om Du har flera båtar.

INGEN MÄRKNING - INGEN PLATS
Det är viktigt att märka sina saker. Det behöver framgå vems båten är. Det innebär märkning som syns på 2-3 meters håll och för att ha marginal för stormar mm så ska det finnas 2-3 märkningar. Samtliga ska göras enligt mallen på KVF's hemsida. 
Märkning är en förutsättning för att kunna tilldelas plats framgent. 

KAN MAN BYTA DATUM FÖR GEMENSAMT LYFT?
Det datum som bokas här ska ses som bindande. Behöver datum ändras så kan det ske, men endast i mån av plats och mån av tid. Det kan alltså vara möjligt att ändra datum men det är inte något man bör räkna som självklart. 
PERSONLIGA UPPGIFTER - GDPR
I och med att jag fyller i och skickar in uppgifter i detta formulär så godkänner jag att uppgifterna kan komma att sparas i BAS och hos den/de styrelsemedlemmar/funktionärer som använder uppgifterna för varvsplanering beträffande bl.a. platstilldelning och planering av lyft samt för avisering av relaterade avgifter. 
*
Required
PERSONLIGA UPPGIFTER -
PASSÈRSYSTEM

I och med att jag ansöker om varvsplats godkänner jag att datum och tidpunkter för in- och utpassering på KVF's område sparas och kan komma att användas av KVF-utsedd ansvarig för passérsystemet och av KVF styrelse för planering och/eller uppföljning av Rondering samt delges t.ex. polis i samband med utredning av stöld från området, olycka eller annan anmälningspliktig händelse.
*
Required
PERSONLIGA UPPGIFTER -
KAMERASYSTEM

I och med att jag ansöker om varvsplats godkänner jag att eventuellt bild- och filmmaterial inom KVF's område sparas och kan komma att användas av KVF-utsedd ansvarig för kamerasystemet och av KVF styrelse för planering och/eller uppföljning i samband med stöld eller annan händelse samt delges t.ex. polis i samband med utredning av stöld från från området, olycka eller annan anmälningspliktig händelse. 
*
Required
Aktuell e-postadress *
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
Datum *
Fyll i det Ronderingsdatum som Du bokade i BAS för denna båt.
MM
/
DD
/
YYYY
Båtklubbtillhörighet *
Välj från listan
Ange båtklubb om den inte fanns i föregående fråga :
Jag har samma båt som föregående år hos KVF *
Välj från listan
Om Du har bytt båt eller är ny för KVF : Båtens LÄNGD i cm!  (tex 7,8 meter lång = 780 cm)
Längd i centimeter
Om Du har bytt båt eller är ny för KVF : Båtens BREDD i cm!  (tex 2,93 meter bred = 293 cm)
Bredd  i centimeter
BÅTTYP *
Välj från listan
TRAILERBÅT eller TOM TRAILER :
Om Du har en trailerbåt eller en tom trailer anges här trailerns registreringsnummer. Finns inget sådan anges istället fabrikat och modell samt andra tydliga kännetecken. 
BOTTENFÄRG, GLYKOL mm.
Jag är medveten om att jag måste följa de rutiner som anslagits på föreningens hemsida under fliken MILJÖ samt i dokumenten under fliken Dokument & Länkar.
*
Required
Jag ser till att mina båtuppgifter enligt nedan är korrekta i BAS. Ofullständiga uppgifter innebär att varvsplats kanske inte kommer att kunna tilldelas. *
BÅTENS FABRIKAT - MODELL - BREDD - LÄNGD.      REG.Nr el. annat kännetecken på trailer (om sådant finns) -  FÖRSÄKRINGSBOLAG - FÖRSÄKRINGSNUMMER  
Required
LYFT MED KVF-ORDNAD KRANBIL
FÖR TORRSÄTTNING 2023 / SJÖSÄTTNING 2024.
Nedanstående önskemål om specifika lyftdatum eller specifik platser/sektioner hanteras för ansökningar inlämnade senast 15 juni. Därefter hanteras önskemålen endast i mån av tid och i mån av plats. 
Om Du vill göra som i fjol / vill ha en speciell plats, välj något av dessa alternativ:
Om Du väljer det nedre alternativet, skriv in plats eller sektion under Övrigt
Om Du prioriterar ett specifikt datum för torrsättning 2023 eller sjösättning 2024 :
Det går bra att välja flera alternativ
ÖVRIGT. Här fylls sådant i som inte passat in ovan eller sådant som behöver förtydligas/läggas till. T.ex. Båtbyte, Stort/Litet lyftok, önskar Hyllplats för Året-Runt bruk, önskad Särskild plats eller Sektion mm mm
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kyrkhamns varvsförening. Report Abuse