The Axe Factor — påmelding
Fyll inn skjemaet for å melde deg på The Axe Factor! Maks 15 stykker per dag, totalt 30 stykker - førstemann til mølla!

Påmeldingsfrist: 31. januar 2020.

Meld deg på audition i The Axe Factor — STIHL TIMBERSPORTS®!

I løpet av en innholdsrik dag vil du få introduksjon i øvelsene, utstyret og sikkerhet, gjennomgang av grunnøvelsene sammen med landslagsutøvere i STIHL TIMBERSPORTS® og prøve deg på tre av øvelsene det konkurreres i. Her får du sjansen til å stille spørsmål og lære av de aller beste i landet!

I løpet av dagen må du vise en jury hva som bor i deg - og vise at du har det som skal til for å bli en utøver i den originale ekstremsporten STIHL Timbersports®! Juryen har et antall gullbilletter som skal deles ut i løpet av helgen. Er du den heldige vinneren av en gullbillett sendes du på en STIHL TIMBERSPORTS® nybegynnerleir hos den svenske lagkapteinen og dyktige instruktøren Hans-Ove Hansson i Orsa, Sverige, den 21. og 22. mars 2020.

Vi vil se om DU har The Axe Factor!

Deltakelse på audition koster 990,- per person. Summen dekker trevirke, lån av utstyr, lunsj og en goodiebag fra STIHL.
Påmeldingen er økonomisk bindende.

Aldersgrense 16 - 30 år. Fyller du 16 år i løpet av 2020, kan du melde deg på. Alle under 18 år må ha skriftlig godkjenning fra foresatte.

Dato: 22. og 23. februar 2020 (du blir satt opp én av dagene)
Sted: Birkebeiner skistadion, Lillehammer

Påmeldingsfrist: 31. januar 2020

MAKS 15 stykker per dag! Du kan bli satt på venteliste når plassene er fylt opp.
Navn *
Your answer
Epost *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Sted *
Your answer
Har du prøvd Timbersports tidligere? *
T-skjortestørrelse *
Hvor hørte du om STIHL TIMBERSPORTS®?
Navn på foresatt (hvis du er under 18 år)
Your answer
Epost til foresatt (hvis du er under 18 år)
Your answer
Aksepter begge vilkårene for at påmeldingen skal være gyldig. *
Required
Viktig informasjon
Deltakere under 18 år må ha skriftlig godkjenning fra foresatte. Betaling og skriftlige godkjennelser må være i orden for å få utdelt startnummer på auditiondagen. Faktura på 990,- sendes ut via Lillehammer Olympiapark.
Ved å fylle ut og sende inn dette skjemaet godkjenner du at Andreas Stihl AS samler inn data og sender ut informasjon om STIHL TIMBERSPORTS®.
Hvis du bruker ønsker å delta på The Axe Factor, trenger vi dine personlige detaljer som f.eks. navn, epost og postadressen din. Denne informasjonen behandles bare med det formål å behandle forespørselen på riktig måte. Dine data brukes kun i det omfang som er nødvendig for et slikt formål. Om nødvendig blir dataene dine levert videre til Lillehammer Olympiapark, og i det omfang, det er nødvendig for å behandle påmelding og betaling. Det juridiske grunnlaget for behandling av data beskrevet ovenfor er paragraf 6 nr. 1 første ledd bokstav b eller f i GDPR. Du kan når som helst be om innsyn i den informasjonen vi har lagret om deg, eller be om at dine data blir slettet. Send da en epost til info@stihl.no.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy