Не на пластмасовите опаковки
Здравейте,

Тази анкета има за цел да даде представа за потребителските нагласи относно използването на пластмаса в производството на млечни продукти. Вдъховена от една снимка, която ще видите надолу в анкетата, се зачудих по какъв начин ние, хората като потребители, бихме могли да окажем влияние върху използването на пластмаса. Най-лесният начин това да стане, е като спрем да купуваме продукти в пластмасови опаковки и по този начин да дадем ясна индикация на производителите, че е време не само да се научим да рециклираме, но и да спрем да стимулираме производството на материал, който оказва негативно влияние върху планетата и живота на всички.
За да може това да се случи, е важно да имаме алтернатива. Един и същи продукт в различни видове опаковка.
За промяна на производствените цикли са нужни ресурси. Това е немалка инвестиция. Ето защо, всеки производител би задал въпроса "Ако направя това, ще има ли кой да купи произведената от мен стока или продукт и на каква цена?" Това е изключително важно и основополагащо за всеки бизнес.

Ето тук идва и нашата роля - моята и Вашата. Попълвайки тази бърза и кратка анкета, ще имате възможността да изразите своето мнение! Бъдете честни и отговорете със сърце! Аз от своя страна поемам лично ангажимента да разпратя резултатите от проучването до всички производители на млечни продукти, с които успея да се свържа. Идеята е проста, те да видят, че би имало смисъл, че потребителите са готови за тази стъпка и че една инвестиция в смяна на машините и оборудването си заслужава.
Ако намирате идеята за намаляване на пастмасата в производството за добра стъпка, ако я подкрепяте, моля, споделете анкетата с възможно най-много свои близки и приятели! Всяко мнение е от значение!

Поздрави,
Силвия Станчева

П.С. Това е началото на борбата с пластмасовите опаковки в производството. Стартираме с млечните продукти, като идеята е да се разшири поетапно във всички области в хранителната индустрия.

За въпроси и контакти, може да се свържете с мен тук: https://www.facebook.com/SisStancheva
Email address *
Можем ли да подобрим света, в който живеем? Днес!
Колко често потребявате млечни продукти? *
Бихте ли купували млечни продукти - прясно мляко, кисело мляко и други, ако са в стъклена опаковка, която е амбалажна? *
Готови ли сте да купите млечни продукти в амбалажно стъкло, дори да е с по-висока цена? *
При средна цена на амбалажна бутилка бира от 20-35 стотинки за 500 мл, каква е цената, която сте склонни да заплатите за амбалаж на млечни продукти? *
Your answer
Години: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service