Tule mukaan tekemään vihreää vaalivoittoa vuoden 2021 kuntavaaleihin!
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi vihreään kuntavaalikampanjointiin Espoossa. Voit ilmoittautua

A) valitsemasi espoolaisen kuntavaaliehdokkaan kampanjatiimiin. Tällöin Espoon Vihreät välittää tietosi ehdokkaalle, joka on yhteydessä sinuun ja sopii tarkemmin liittymisestä kampanjatiimiin ja tehtävistä tiimissä.

B) Espoon Vihreiden ja/tai alueyhdistyksille vaalivapaaehtoiseksi. Vapaaehtoisenamme autat Vihreiden vaalikampanjan näkyvyyden kasvattamisessa somessa ja katukuvassa (koronaturvallisuus huomioiden). Voit jakaa vaaleihin liittyviä somepostauksiamme, jakaa vaalilehtisiä kaupungilla ja postiluukkuihin tai vaikka päivystää vaaliteltoilla kampanjapäivinä maalis-huhtikuussa 2021. Jos ilmoittaudut Espoon Vihreiden vapaaehtoiseksi, toiminnanjohtaja tai vaali- ja järjestöasiantuntija tai alueyhdistysten pj/vaalivastaava on sinuun yhteydessä ja sopii tehtävistä tarkemmin.

Jos sinulla on kysymyksiä vapaaehtoistyöhön liittyen, voit olla yhteydessä
pekka.rautio@vihreat.fi
valtteri.tormanen@vihreat.fi


Kiitos, kun tulet mukaan tekemään vihreää vaalivoittoa!
Ymmärrän, että täyttämällä tämän lomakkeen annan Espoon Vihreiden työntekijöille, mahdollisille alueyhditysten puheenjohtajille ja/tai vaalivastaaville sekä valitsemalleni ehdokkaalle ja hänen kampanjapäällikölleen luvan tarkastella antamiani tietojani. *
Kaikki lomakkeen kautta annetut tiedot poistetaan pysyvästi viimeistään kuukausi kuntavaalien jälkeen eli 18.5.2021. Mikäli haluat, että poistamme tietosi ennen sitä, voit laittaa viestin osoitteeseen valtteri.tormanen@vihreat.fi.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy