Jelentkezési lap a Gál Ferenc Főiskola Theolingua 30 órás B2 szintű nyelvvizsga felkészítő tanfolyamára Szegeden, Békéscsabán és Szarvason
A tanfolyam időtartama: 30 óra
Helyszíne:
Szegeden: Gál Ferenc Főiskola (6720 Szeged, Dóm tér 6.)
Békéscsaba: GFF Gazdasági Kar (5600 Békéscsaba, Bajza u. 33.)
Szarvas: GFF Pedagógiai Kar (5540 Szarvas, Szabadság út 4.)
A tanfolyam díja: 36.830 Ft (29.000 Ft + 27% ÁFA)*
Fontos!: A tanfolyami 30 óra nem ad lehetőséget az általános nyelvtani tudás elsajátításra, már meglévő idegennyelv tudásra épít. A tanfolyam során célirányosan a Theolingua szaknyelvi nyelvvizsgára való felkészítés történik (írásbeli-, audi- és szóbeli vizsgatevékenységekre). A Theolingua államilag elismert, háromfokozatú, kétnyelvű egyházi szaknyelvi vizsga.

* KEDVEZMÉNYEK!
Figyelem! Aktív GFF-es hallgató, diák vagy végzett GFF-es egykori hallgató, diák számára 15% , GYES-en, GYED-en lévők számára 10 % , diákigazolvánnyal rendelkezők számára 10%, a Szeged-Csanádi Egyházmegye - Egyházmegyei Hivatal, a Gál Ferenc Főiskola alkalmazottjainak 10%, a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium tagjainak, alkalmazottjainak 10% , annak aki már igazoltan vett részt Theolingua nyelvtanfolyamon 10% , annak aki már próbálkozott Theolingua nyelvvizsgával, de valamely része nem sikerült, 10% kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából!

** A tanfolyami díj befizetésével (fizetési mód, fizetési határidő) kapcsolatban a csoport indulása esetén hivatalos értesítést küldünk a jelentkezési lapon megadott e-mail címre.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. szeptember 10. Minimális csoportlétszám: 5 fő.

A következő tanfolyam várható kezdési időpontja: a minimális csoportlétszám elérése esetén, 2019. szeptember 16-án kezdődő héten.
Ütemezés: heti 2-3 munkanap; napi 2 tanfolyami óra; kezdés: 15.00-16.15 óra között, zárás: 18.00 óra, a csoport igényeihez igazítva

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információ:
Szegedi tanfolyam: Zakar Anett nyelvtanár (E-mail: theolingua@gff-szeged.hu, tel.: +36-20/4135080)
Békéscsabai tanfolyam: Kővári Katalin dékáni titkárnő (E-mail: titkarsag@gff-bekescsaba.hu, +3620/3157014)
Szarvasi tanfolyam: Beszeda Tímea tanulmányi előadó (E-mail: beszeda.timea@pk.gff-szarvas.hu, +3666/886-016)


A felületen történő regisztrációval Ön hozzájárul a megadott személyes adatok kezeléséhez és elfogadja az adatgyűjtésre és a személyes adatok kezelésére vonatkozó Szabályzatunkban foglaltakat. A GFF adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a http://gff-szeged.hu/gff_adatvedelem linkre kattintva éri el.
Jelentkező adatai
A Jelentkező neve: *
Your answer
Születési név: *
Your answer
Születési hely, idő: *
Your answer
Anyja neve: *
Your answer
Állandó lakcíme: *
Your answer
Levelezési címe (ha eltér az állandó lakcímtől):
Your answer
Telefonszáma: *
Your answer
E-mail címe: *
Your answer
Legmagasabb iskolai végzettsége? *
*Az elektronikus statisztika adatszolgáltatáshoz, az OSAP 1665 adatlap kitöltéséhez szükséges kérdés.
Foglalkozása : *
*Az elektronikus statisztika adatszolgáltatáshoz, az OSAP 1665 adatlap kitöltéséhez szükséges kérdés.
Intézmény:
Your answer
Tanfolyam adatai
Nyelv *
Helyszín *
A tanfolyami díj kifizetésénél a következő kedvezményt kívánom igénybe venni:
A kedvezmények igénybevételéhez szükséges igazolások: Hallgatói jogviszony igazolás / Theolingua tanfolyami tanúsítvány vagy korábbi hitelesített jelentkezési lap / Theolingua vizsgaértesítés vagy rész-vizsga bizonyítvány
Nyilatkozatok
Nyilatkozom arról, hogy jelentkezem a Gál Ferenc Főiskola által szervezett Theolingua egyházi szaknyelvi nyelvvizsgára előkészítő tanfolyamra. A tanfolyami felhívást ismerem, az abban közölt feltételeket elfogadom. A képzési költséget a GFF részére befizetem. Tudomásul veszem, hogy a tanfolyam elkezdését követően nincs mód visszaigényelnem a képzési költség sem teljes összegét, sem annak részét.
A képzésen való részvételhez sem a központi költségvetés, sem pedig a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló törvény szerinti: a szakképzési hozzájárulásra kötelezett által a saját dolgozói képzésére elszámolható részét nem veszem igénybe. A tanfolyami díj kifizetését a saját költségem terhére teljesítem.
A fent leírt nyilatkozatot elfogadom. *
A Gál Ferenc Főiskola adatvédelmi és adatkezelési szabályzatában foglaltakat megismertem és elfogadom. Hozzájárulok az itt megadott adataim kezeléséhez.
*
A jelentkező tanfolyammal kapcsolatos észrevételei, megjegyzései
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service