Lid worden van TreinTramBus
Tussen 10 en 18 april 2021 worden nieuwe lidmaatschappen niet verwerkt.
Email *
Naam *
Voornaam *
Straat *
Nummer (en bus) *
Postcode *
Gemeente *
Land *
E-mailadres *
Lidmaatschap *
Betalingswijze *
Vrijwilliger worden bij TreinTramBus?
Heb je de tijd en de goesting om naast lid ook als vrijwilliger actief te worden bij TreinTramBus? Twijfel je en weet je niet goed welke taken je kan opnemen? Via dit formulier kan je een kijkje nemen welke taken je kan opnemen en beslissen of je je al dan niet wil engageren ( knip en plak deze link: https://forms.gle/6y28y7zRHx59qHcx9 )
Waarom wil je lid worden?
Super dat je lid wil worden! Om in onze werking rekening te houden met de wensen en verwachtingen van nieuwe leden, lezen we graag waarom je lid bent geworden? Geen verplichting, maar we gebruiken je input graag om de werking te sturen.
Uw gegevens
TreinTramBus gebruikt de gegevens die je verstrekt in dit formulier om contact met je op te nemen en om je te informeren over onze standpunten, projecten en activiteiten.

Je kan op elk moment uw voorkeuren aanpassen of uitschrijven door te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door contact op te nemen via info@treintrambus.be. We behandelen uw gegevens met respect. Op onze website vind je meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken op 'Verzenden', stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy