Impró Akadémia - Alapozó év - Alapozó 1. kurzus - BETEKINTŐ
Kedves Érdeklődők!
Kérünk Benneteket, szíveskedjetek megerősíteni részvételeteket a Betekintő alkalomra.
A Betekintőn való részvétel díja 3000 HUF. A Betekintő árát beszámítjuk a kurzusdíjba!
Köszönjük!
Anna és Verocs
Itt és Most Társulat
Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
2020.09.09. 18:00 Részt veszek a Betekintőn *
Adatkezelés
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT AZ ITT ÉS MOST TÁRSULAT MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY Impró Akadémia - Alapozó év - Alapozó 1. kurzus - BETEKINTŐjére való jelentkezéshez

Az Impró Akadémia - Alapozó év - Alapozó 1. kurzus - BETEKINTŐjére való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét, telefonszámát nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást az Impró Akadémia - Alapozó év - Alapozó 1. kurzusáról.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítványt, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni a szervezes@ittesmosttarsulat.hu címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. Aláírásával igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.
Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy