Jukolan ja Venlojen viesti 2019
Moi, tällä lomakkeella pääset ilmoittautumaan mukaan suurviestin tunnelmaan. Ilmoittautuminen 15.5.2019 klo 23.59 mennessä.

Venlojen viestiin on ilmoitettu 6 ja Jukolaan 4 joukkuetta. Ossi Lakkala ja Vesa Saramäki pohtivat naisten 3.-6. -joukkueiden ja miesten 3.-4. joukkueiden kokoonpanot, jotka julkistetaan (Ossille ja Veskulle) sopivana ajankohtana. Nämä JOUKKUEET MIETTIVÄT ITSE JUOKSUJÄRJESTYKSENSÄ ja ilmoittavat ne Ossille sähköpostilla ossi.lakkala@gmail.com 10.6. mennessä. Ilmoittautumislomakkeessa voit esittää osuustoiveen. Hyvällä tuurilla toive toteutuu, mutta kaikki eivät voi saada sitä lyhyttä osuutta. Muista myös, että pitkä osuus käy varmimmin parhaimmissa osissa kilpailumaastoa. Ilmoittautumisten perusteella voidaan joukkueiden määrää lisätä.

Jos 1. ja 2. joukkueen suunnistaja on estynyt osallistumaan viestiin, nostetaan oman seuran 3. joukkueesta suunnistaja sairastuneen tilalle. Muiden joukkueiden muutosten osalta joukkue on itse velvollinen etsimään suunnistajapankista varajuoksijan estyneen tilalle. Halukkaita juoksijoita löytyy ja näin toimittaessa muut joukkueet pysyvät suunniteltuina. Suuressa määrässä ihmisiä sairastumisia tulee, eikä niitä ei voida arvata etukäteen. Terveet pääsevät metsään.

Majoitusteltta-alueelta on varattu 4 kpl 10×10 m alueet yöpymistä varten. Majoitusruudut ovat TD13, 14, 19 ja 20. Seurateltalle varattu paikka on SO88. Parhaat ja väsyneimmät vitsit väännetään aamuyöllä. Silloin naurattaa huonokin juttu. Kannattaa testata stand-up -lahjoja.

Ps. jokainen joukkue osallistuu yhteisten asioiden hoitoon Jukola-alueella. Yhteistä puuhasteltavaa riittää; ota vahvoille käsivarsillesi väsyneen ystäväsi reppu, seuran viiri tai teltta. Saat vastapalvelukseksi hymyn ja hyvän mielen! Tervetuloa nauttimaan kesän suurtapahtuman tunnelmasta!

Email address *
Etunimi: *
Your answer
Sukunimi: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Osallistun
Osallistun
Kuntotasoni on
Suunnistustaitoni on
Voin osallistua Jukolan viestissä
Kyydit? Paikat varataan ensisijaisesti KuoSun joukkueissa juokseville. Hinta kyydeistä n. 25 € seuran jäsen, n. 30 € ei-seuran jäsen, perheen maksu n. 50 €. Tarkat hinnat määräytyvät, kun kyytiläisten määrä selvillä. Hinta on sama yhdensuuntaisesta ja edestakaisesta matkasta.
Muuta huomioitavaa:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service