ledenenquete
Het bestuur van MWC wil in de ALV van april een beeld geven van de plannen voor de komende jaren. Om een goed beeld te krijgen van de wensen die er binnen onze club leven hebben wij bijgaande enquête opgezet. Wij vragen aan alle leden nadrukkelijk om deze enquete in te vullen voor medio februari. Wij hopen dat er heel veel mensen reageren zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van wat er leeft onder onze leden. Wil je bij iedere paragraaf in je eigen woorden zo concreet mogelijk aangeven wat jouw ideeën , suggesties, wensen en aanbevelingen over dat onderwerp zijn.. Als je niets te melden hebt, kun je die paragraaf natuurlijk overslaan. Zoals gezegd zullen we de informatie die we uit deze enquête naar boven halen, gebruiken om onze plannen voor de komende 5 jaar te ontwikkelen. Die zullen in de ALV in april worden voorgelegd. Het opzetten van deze plannen is natuurlijk ook een zaak van prioriteiten stellen. Dat betekent ook dat niet alle suggesties gehonoreerd kunnen worden. Het bestuur zal de voornemens wel met elkaar in balans brengen.
Leden enquete MWC februari 2018
Naam (niet verplicht)
Your answer
leeftijd
Your answer
geslacht
1. Hoe lang ben je al lid
Your answer
2. Welk soort lid ben je? Meerdere mogelijkheden
3. Kun je als lid van MWC voldoende aansluiting vinden bij andere leden? Denk daarbij ook aan je eigen start bij de club
4. Heb je tips om nieuwe leden beter op te vangen?
Your answer
5. Kun je aangeven wat voor jou de belangrijkste toegevoegde waarde van MWC is? Denk daarbij aan steeds beter gaan roeien, wedstrijden, competitie, toertochten, de conditie op peil houden of iets anders.
Your answer
6. Ben je actief als vrijwilliger binnen MWC? Op welke manier?
7. Zo ja vind je dat dat goed gaat, heb je er plezier in? Hoe vind je dat die commissie / dat project functioneert? Zie je verbetermogelijkheden?
Your answer
8. Zo nee, waarom ben je geen lid van een commissie? Of zou je wel lid willen worden van een commissie en zo ja, welke? bv Haven, Clubhuis, Romatcom, Jeugd, Communicatie
Your answer
9. Heb je suggesties over de instructie? (variatie, intensiteit, kwaliteit, deskundigheid instructeurs, brevettering etc.) Heb je behoefte aan aanvullende begeleiding en/of instructie voor ervaren roeiers
Your answer
10. Heb je suggesties over de veiligheid bij MWC en de daarbij horende regels? Is er voldoende informatie en voorlichting?
Your answer
11. Heb je suggesties over de manier waarop je op de hoogte gehouden wordt over alles wat er allemaal speelt in en rondom de club? Bv bestuurlijke zaken, evenementen, clubregels etc.
12. Zo ja, waar zie je verbetermogelijkheden?
Your answer
13. Heb je suggesties over het clubhuis? Bv de kleedkamers, bar, terras, parkeergelegenheid, gebruik van de keuken?
Your answer
14. Heb je suggesties over de manier waarop de bar functioneert? Bijvoorbeeld bezetting, afrekenen, assortiment drank, feesten etc.
Your answer
15. Ben je tevreden over het roeien op de Maas? Meerdere antwoorden mogelijk
16. Heb je suggesties hoe we met ontwikkelingen op ons vaarwater om kunnen gaan?
Your answer
17. Heb je suggesties over het roeimateriaal, boten en ergometers? Mis je iets, ben je tevreden over het onderhoud, beschikbaarheid etc.
Your answer
18. Heb je suggesties ten aanzien van de activiteiten in de haven.
Your answer
19. Heb je suggesties over de wijze waarop de haven onderhouden wordt. Zijn de installaties in goede staat? Moeten er zaken aangepakt worden in de haven?
Your answer
20. Heb je het gevoel dat jouw en andermans eigendommen hier veilig hier veilig zijn? Is er voldoende toezicht en onderling vertrouwen?
21. Op welk gebied vind jij de veiligheid eventueel te kort schieten?
Your answer
22. Waar vind je dat er meer aandacht voor zou moeten zijn en waarom? Bv Jeugd, veiligheid, begeleiding, communicatie, hygiëne, evenementen? Graag je suggesties hieronder.
Your answer
23. Zou je anderen aanbevelen om ook lid te worden van MWC? Zo ja waarom, zo nee, waarom niet. Heb je hier nog ideeën over?
Your answer
24. Heb je nog andere opmerkingen die niet aan bod zijn gekomen? Zo ja, kun je die hieronder aangeven?
Your answer
Hartelijk dank voor het invullen!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms