Înscriere la SkirtBike Constanța, 21 iunie 2015

SkirtBike este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.

Anul acesta, pe lângă promovarea unui mod de viață sănătos, sărbătorim și Ziua Internațională a Iei, bluza tradițională românească. SkirtBike Constanța te invită la cea de-a III a ediție “2015”, astfel continuă cu succes seria de evenimente dedicate femeilor bicicliste .

Pe data de 21 iunie, vom străbate următoarea rută:
START : parcarea Palatul Copiilor - Str. Soveja - Bdul Mamaia- Bdul Tomis - Bdul Ferdinand - Bdul Mircea - Bdul Mamaia - Bdul Tomis - Bdul Lăpușneanu - Str. Soveja
SOSIRE : teren fotbal Palatul Copiilor
BikeMap: http://goo.gl/D1qdps

Ritmul va fi unul lejer, oferind astfel spectatorilor şi participanţilor la trafic convingerea că priveliştea veselă se potriveşte de minune peisajului constănţean. Ne propunem să redăm femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor unic și cochet.

La orele 13:00, vom organiza pentru copiii sub 14 ani un concurs de tip circuit, care se va desfășura în parcarea de la Palatul Copiilor. Vor fi premiați cei mai iscusiți biciclişti care ne demostrează că respectă regulile de circulaţie.

La orele 15:00, pornim defilarea plină de eleganță, frumusețe, îndrăzneală, bucurie si culoare!
Pregăteşte-ţi bicicleta şi îndrăzneşte să pedalezi în fustă!
Fete, fuste, ii, flori şi biciclete.
‪FB Event: https://www.facebook.com/events/1090637140950006/

Prin completarea și submiterea acestui formular, vă înscrieți la SkirtBike Constanța din 21 iunie 2015. Datele completate de dvs nu vor fi folosite în alte scopuri și nu vor fi divulgate altor părți.
Pe baza acestei înscrieri vei primi coroniță de participare și cadouri din partea organizatorilor și sponsorilor.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question