Sommarpris på Medvetna val
Ett fantastiskt tillfälle att få succéboken MEDVETNA VAL till specialpris - samtidigt går 30kr till livsbejakande strategier på barnsjukhusen i Sverige! Sagt om boken: "Boken är verkligen en vägvisare till framtidens ledarskap." "Det borde finnas ett ämne i livskunskap där dessa kunskaper och insikter är obligatoriska!"

Uppge koden SOMMAR19 och du får den inbundna boken MEDVETNA VAL för endast 261 kr och ljudboken på MP3-skiva för 161 kr. Beställ idag så bjuder vi på frakten som en extra gåva! OBS - vi behöver din hjälp! Svara gärna på frågorna längre ned i formuläret.
Från offerkofta till möjlighetsmantel
MEDVETNA VAL tar dig och andra från en offermentalitet till en påverkansmöjlighet. MEDVETNA VAL – från offerkofta till möjlighetsmantel ger en kraftfull modell för att aktivt kunna påverka situationer i stället för att vara beroende av omständigheter. Att bli medveten om den inneboende kraften i ett medvetet val ger möjlighet att forma en gynnsam tillvaro för företaget, livet eller mänskligheten.

I boken för Stellan Nordahl och medförfattarna dig inspirerande fram genom medvetna val-modellen, och ger en inblick i vad modellen kan användas till inom t ex ledarskap, hälsa, verksamhetsutveckling, lärande och livssyn (www.medvetnaval.nu).

Vi är jätteglada och stolta över det mottagande som MEDVETNA VAL fått. Nu vill vi ge ännu fler möjligheten att ta del av hur medvetna val kan göra skillnad i människors liv och arbetsliv. Därför finns nu boken även som ljudbok!

INBUNDEN: Sommarpris 261:- inkl moms, vilket motsvarar 10% (ord.pris 290:-). Boken skickas ut till dig tillsammans med din faktura. På priset lämnar vi 30:- till Stiftelsen loveisabiblioteket som arbetar med livsbejakande strategier på barnsjukhusen i Sverige (www.loveisa.se).

LJUDBOK MP3: Sommarpris 161:- inkl moms, vilket motsvarar 10% (ord.pris 179:-). Uppläsare: Björn Wahlberg. MP3-skivan skickas ut till dig tillsammans med din faktura.

Uppge koden SOMMAR19 och du får Medvetna val för endast 261 kr respektive 161 kr för ljudboken (längst ned i formuläret).
Beställ MEDVETNA VAL idag så får du frakten som vår sommarpresent till dig!

Beställer du två eller fler böcker/ljudböcker får du 20% på ordinarie pris på hela köpet
Vill du beställa 10 eller fler får du hela 25%

Vi behöver din hjälp - svara gärna på frågorna längre ned.
Beställ idag - vi bjuder på frakten som en extra sommarpresent!
Fullständigt namn *
Your answer
e-post *
Your answer
Postadress *
Your answer
Postnummer och Ort *
Your answer
Ev företagsnamn eller c/o
Your answer
Fakturaadress (om annan än ovan)
Your answer
Inbunden bok - antal
Ljudbok MP3-skiva - antal
Jag är intresserad av att få tips och erbjudanden kring medvetna val
Tack för din beställning!
Klicka på SKICKA längst ner i formuläret!

Genom din beställning går 30:- per inbunden bok till Stiftelsen loveisabiblioteket.
Vi behöver din hjälp - svara gärna på frågorna nedan!
Hjälp oss ta reda på hur medvetna val kan göra skillnad.
Jag köper boken Medvetna val till:
Mitt behov av medvetna val är kopplat till:
Jag är intresserad av följande ämnen (som tas upp i boken)
Jag hörde talas om boken via
Jag är intresserad av:
Jag skulle vilja bli kontaktad för att höra hur medvetna val kan göra skillnad på min arbetsplats och i mitt liv
Eventuell rabattkod:
Your answer
Stort tack för din beställning och dina svar!
Boken kommer att skickas ut till dig tillsammans med faktura till den adress du uppgivit ovan. Beställningen är bindande. Har du frågor kring Medvetna val eller vill göra kompletteringsbeställningar - kontakta Stellan Nordahl direkt på stellan.nordahl@nykraft.nu eller på 0707-482 582.

30:- per beställd inbunden bok går oavkortat till Stiftelsen loveisabiblioteket som arbetar med livsbejakande strategier på barnsjukhusen i Sverige. Vi har hittills lämnat mer än 35 000 kr till Stiftelsen. Läs mer på www.loveisa.se
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service