SETMANA DEL MÓN LABORAL
Del 22 al 25 de novembre, el Servei Local d'Ocupació i les Biblioteques de Sant Pere de Ribes organitzen una nova edició de la Setmana del Món Laboral. Hem organitzat tot un seguit d'activitats adreçades als/les ciutadans/es que estan en procés de recerca de feina, que volen una millora laboral o que volen emprendre el seu propi projecte.
Per assistir a alguna de les activitats cal que t'inscriguis mitjançant el següent formulari. Gràcies per la teva participació.

 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
DNI *
NOM I COGNOMS *
Telèfon de contacte *
A continuació exposem les activitats que hem organitzat. Selecciona  a quina/es vols formalitzar la teva inscripció ? *
Required
Si tens alguna pregunta relacionada amb l'accés al mercat laboral. Escriu-la a continuació
Aquestes activitats són amb places limitades i estan organitzades per l'ajuntament de Sant Pere de Ribes.  ET COMPROMETS A ASSISTIR A L'ACTIVITAT O ACTIVITATS QUE T'HAS INSCRIT ? *
Informació sobre la llei de protecció de dades
El model de gestió de la privacitat i la protecció de dades de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes es fonamenta en el marc jurídic següent:

Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE.
Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals
Les directrius del Grup de Treball de l’Article 29.
Altra normativa de desenvolupament de la protecció de dades (per a més informació, es pot consultar http://apdcat.gencat.cat/ca/autoritat/normativa/)
ACCEPTACIÓ POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy