Reservatie Fotosessie 2020-2021
Email *
Hoe kwam je bij mij terecht? *
Algemene info en voorwaarden
- Een fotosessie duurt ongeveer 1 tot 3 uren, alles inclusief: verplaatsing, kennismaking, bespreking, fotograferen, baby die tussendoor eventueel gevoed/getroost/verschoond dient te worden, verwisselen van outfit of fotoachtergrond enz..

- Wanneer jouw shoot sowieso langer dan 3 uren in beslag neemt (bijvoorbeeld bij een huwelijksreportage ,...) wordt er 50 euro per extra uur aangerekend. Dit wordt vooraf met jou besproken. Wanneer een newbornshoot bijvoorbeeld uitzonderlijk iets langer dan 3 uren zou duren reken ik zeker niets extra voor.

- Het is steeds mogelijk GRATIS extra personen op de foto te hebben. Bijvoorbeeld bij een newbornshoot maak ik kosteloos ook enkele gezinsfoto's, mama alleen met de baby, papa met de baby, broertjes of zusjes eens mee op de foto, enkele foto's van de borstvoeding, dit kan allemaal zonder meerprijs.

- Een COMBI-PAKKET is enkel wanneer de foto's niet in 1 sessie kunnen gemaakt worden, bijvoorbeeld wanneer je graag zwangerschapsfoto's en newbornfoto's wenst. Of wanneer je graag een newbornsessie en een sessie van jouw kindje op de leeftijd van 6 maanden wil. Of wanneer je graag gezinsfoto's zowel in de studio als op een buitenlocatie wenst. Bij elke sessie die je extra en op hetzelfde moment boekt ontvang je 100 euro korting op de tweede, derde, vierde sessie, enz... Bijvoorbeeld je boekt tegelijk 1 zwangerschapsshoot, 1 newbornshoot, 1 studioshoot als je baby 6 maand is en 1 reportage van de babyborrel. De kostprijs bedraagt dan 550 + 450 + 450 + 450 euro. Steeds inclusief alle digitale bestanden.

- Elke fotosessie kan steeds kosteloos verplaatst worden, wanneer je kindje bijvoorbeeld ziek is op de dag dat de sessie zou doorgaan, we zoeken dan samen naar een nieuwe datum voor jouw sessie. Enkel wanneer je me niet verwittigt en niet komt opdagen zal 150 euro gefactureerd worden. Ook van mijn kant is het mogelijk dat ik soms een fotosessie zal moeten verplaatsen, bijvoorbeeld als ik zelf ziek ben of als ik ben opgeroepen voor een geboortereportage, ik verwittig jou dan steed tijdig en we zoeken een nieuwe datum voor jouw sessie.

- Ik neem steeds alle tijd voor jou en ik vind het geen probleem als je niet op tijd op onze afspraak geraakt, ik heb er alle begrip voor dat het soms lastig timen is met een pasgeboren baby, geef me gewoon een seintje als je later zal zijn, dit is geen enkel probleem. Ik plan nooit twee sessies vlak na elkaar in zodat jouw sessie steeds in alle rust kan verlopen, ook als je wat later aankwam.

- Betaling kan via overschrijving of cash, ten laatste op de dag van jouw fotosessie. Facturen worden via mail verstuurd aan het begin van de maand waarin jouw fotoshoot gepland staat. ben je een zakelijke klant, vergeet dan niet je btw nummer te vermelden en geef als adres het adres op waarop de factuur dient opgemaakt te worden.

- Jouw persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan derden en worden enkel gebruikt om jouw order te kunnen opvolgen en afwerken en om je op de hoogte te houden van mijn werking.

- Er worden NOOIT foto's van jouw fotosessie door mij gedeeld op sociale media of mijn website zonder jouw toestemming via mail.

- Aarzel niet me te contacteren voor bijkomende vragen. Dit kan via mail marijkethoen@telenet.be of telefonisch op 0486601679.

Naam *
Particulier of zakelijke klant? *
particulier
zakelijke klant
Ik ben
BTW nummer
Adres *
gsm nr *
Welke fotosessie wilt u boeken? *
Required
Wanneer wil je bij voorkeur jouw fotosessie inplannen?
Definitieve datum en uur wordt bevestigd via e-mail. Wanneer je een newborn sessie wenst te boeken vul dan een datum in ongeveer 10 dagen na je uitgerekende bevallingsdatum en geef me een seintje als jouw kindje geboren is om concreet af te spreken. (Deze vraag dient vooral zodat ik in 1 oogopslag kan zien of er nog beschikbaarheid is in die periode bij nieuwe aanvragen.)
Welk pakket wilt u boeken? *
Waar zal de fotoshoot plaatsvinden? *
Indien je fotosessie in het ziekenhuis zal doorgaan, gelieve naam en adres van het ziekenhuis hier op te geven:
Indien je fotosessie op een andere (buiten)locatie zal doorgaan dan jouw thuisadres, gelieve het adres hier naam en adres v op te geven:
Zijn er nog extra bijzonderheden, vragen of opmerkingen? Voorkeur voor specifieke foto's?
(zijn er bijvoorbeeld broertjes of zusjes die mee op de foto mogen, welk soort foto's wil je absoluut wel of absoluut niet, enz.. , je mag zeker ook een Pinterest inspiratie bord naar me doormailen op info@marijkethoen.be, ik voeg dit dan bij jouw reservatieformulier)
Betalingsopties *
Required
Bedankt voor het vertrouwen en tot binnenkort voor jouw fotosessie! Vriendelijke groet, Marijke
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy