Inschrijvingsformulier scouts Kievit 2019-2020
Je inschrijven voor alweer een jaar vol vriendschap, natuur en plezier doe je via onderstaand formulier en vòòr 7 oktober 2019! Dit formulier is individueel en moet dus voor elk lid apart ingevuld worden.

Heb je de startdag gemist? Of was je wat overdonderd en ben je nog niet helemaal zeker? Geen zorgen, je eerste twee activiteiten ben je volledig verzekerd zonder dat je inschrijvingsgeld betaald hebt. Kom een paar keer proberen tot ook jij de kriebels in je lijf voelt. Voor alle vragen en info kan je terecht op scoutskievit@gmail.com of bij de groepsleiding.
Lidgeld:
Dit bedraagt voor dit jaar 40 euro. Dit wordt zo goed als integraal doorgestort naar Scouts en Gidsen Vlaanderen, onze overkoepelende organisatie. Zij besteden dit aan het vormen van leiding, het uitgeven van ledentijdschriften/producten, … maar bovenal het afsluiten van een erg degelijke verzekering voor het hele scoutsjaar. Het liefst hadden we deze betaling via overschrijving op het rekeningnummer BE47 7370 3589 3780 (vergeet zeker niet te vermelden wiens inschrijvingsgeld u betaalt). Bij uitzondering kan de betaling ook rechtstreeks, bij de groepsleiding!

Ook onze scouts wil de strijd tegen armoede aangaan en zonder uitsluitsel voor alle kinderen toegankelijk zijn. Daarom kan op onze scouts zonder problemen heel wat met kansentarief betaald worden zoals het lidgeld, scoutsweekends, het zomerkamp en delen van het uniform dat je op het lokaal koopt (das, t-shirt en trui). Zo betaal je een heel stuk minder. Voor meer info kan je terecht bij de leiding en in het sociaal huis van Erpe-Mere. Bereikbaar op 053/60 34 90 of in het administratief centrum van de gemeente (rechtover de lokalen).

Medische fiche:
Vanaf dit jaar doen we dit digitaal zodat jullie ze niet meer jaarlijks moeten invullen en wij zeker altijd alle info up to date kunnen bijhouden. Wijzig je iets in de medische fiche, dan wordt de takleiding hier automatisch ook van op de hoogte gebracht. Amai das handig! Ga hiervoor naar www.groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be Klik hier op 'Gebruiker aanmaken' en vul per kind de gegevens in. Indien er problemen zijn, aarzel niet om ons te contacteren op ons gekend emailadres. Alvast bedankt!

Voor alle vragen of opmerkingen zijn wij er steeds voor u: op zondagnamiddag, met een telefoontje naar een van de groepies of via e-mail (scoutskievit@gmail.com), aarzel zeker niet ons te contacteren!


Scoutse linkers!
De leiding
Naam Lid *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Geslacht *
Tak *
Thuis adres lid *
Your answer
Ander adres (vrijblijvend)
Your answer
Telefoonnummer moeder
Your answer
E-mail adres moeder
Your answer
Telefoonnummer vader
Your answer
E-mail adres vader
Your answer
Ik bevestig dat ik het lidgeld van €40 overschrijf naar het rekeningnummer BE47 7370 3589 3780 om de inschrijving te vervolledigen. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy