Légy a holnap bajnoka!
Közösségi embernek tartod magad? Minden sarkon megállsz beszélgetni kutyasétáltatás közben? Sok barátod van a facebookon? Imádják a megosztásaidat? Akkor született bajnok vagy! A HOLNAP bajnoka.
Mert nem elég megnézni, erről a filmről beszélgetni is kell. Ahhoz pedig az kell, hogy aki vetít, az tudjon közönséget is szervezni és segítsen a közönségből közösséget kovácsolni, akár csak egy pár órára.
Szóval szeretnél lehetőséget adni a barátaidnak, földijeidnek, hogy a film apropóján találkozzanak egymással egy tartalmas beszélgetésre?
Ne aggódj, igazából ezeket nem egyedül kell nyújtanod. Csak merned kell szólni a megfelelő ismerőseidnek. Ha jól csinálod, akkor azt veszed majd észre, hogy egy csapatban dolgozol. Szóval, ha olyan kérést kapsz, ami neked nincs, de tudod, hogy ki tudja megoldani neked, akkor ne akadj fenn azon, hogy egyes számban hangozott el a kérdés. Bajnokként te leszel a felelős a csapatodért.
Lássuk akkor, hogy mivel rendelkeztek és mi az amiben tőlünk segítség kellhet!

FONTOS! A vetítés joga pénzbe kerül. (20 ezer Ft / vetítés) Erre egy internetes adománygyűjtést szerveztünk. Arra kérünk, hogy ebbe minél több ismerősödet próbáld meg bevonni itt: https://adjukossze.hu/kampany/a-holnap-bajnokai-1207

Email address *
Telefonszámod: *
Your answer
Kiknek/kikkel vetítenéd le a filmet? *
Your answer
Melyik településen, településrészen vetítenéd le a filmet? *
Your answer
Milyen áron tudnál egy közel 100 fős termet megszerezni az eseményre? *
Ismersz aktív (átalakuló) közösséget a lakóhelyeden? *
Required
Mit gondolsz, hány olyan embernek tudsz szólni a vetítésről, akit érdekel is? *
Meg tudod oldani a technikai feltételeket? *
Required
Össze tudod gyűjteni a jogdíjra valót? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms