Прв конгрес по општа медицина УГД-ФМН
Почитувани колеги, имаме голема чест и задоволство да Ве поканиме на Првиот Конгрес на студенти по општа медицина при ФМН – УГД. Овој настан претставува можност за амбициозни студенти и млади лекари да ја демонстрираат својата работа преку орални и постер презентации од полето на претклинички и клинички предмети, практична работа во работилници и присуство на предавања од реномирани професори. Конгресот ќе биде одлична можност за проширување на теоретските и практични знаења, стекнување на нови колегијални пријателства, а истиот ќе се одржи на на 9ти и 10ти мај 2018 година во Мулти медијалниот центар -Штип (Економски факултет) . Инспирирани и полни со ентузијазам, Ве покануваме на соработка. Учеството на конгресот ќе биде слободно за сите студенти на медицина и млади лекари од земјава и околните држави.
Со почит, организационен одбор на студенти по општа медицина при УГД – Штип.
Линк за пријава на учесници (пополни со кирилично писмо)
Име *
Your answer
Презиме *
Your answer
Студиска година
Е-mail *
Your answer
Телефонски Број
Your answer
Учество
Сертификатот сакам да ми биде издаден во
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms