KUL PÅ HJUL - SOMMARLOV
Amälan till skateboardskola/skatedaycamp(OBS! Endast skateboard) på sommarlovet 30 juli - 3 augusti

Var: Söderhamns Skatepark på Norr (Stenbacken)

När: Sommarlovet: Måndag till fredag 30 juli - 3 augusti. Välj mellan förmiddagspass 11.00-14.00 eller eftermiddagspass 15.00-18.00. Sista dagen eller annan dag beroende på väder kommer vi ev. slå ihop båda grupperna till ett något längre pass för extra aktivitet i form av t.ex bad.

För vem: Ålder 8-15 år. Ingen tidigare erfarenhet är ett krav, men vår tanke med denna vecka är framför allt för de som åkt åtminstone lite grann tidigare.

Avgift: Gratis

Ingår: T-shirt, Mellanmål & låneutrustning ifall man inte har själv


Specificera gärna i anmälan om det bara är det ena passet, fm eller em, som funkar för just dig så försöker vi ta hänsyn till det i planeringen. Samma sak om du vet med dig att du inte kan delta alla dagar, som heller inte är något krav även om vi gärna ser att man deltar hela veckan.

Utöver detta minicamp kommer vi under hela sommarlovet köra ca 20 två-timmars pass med provapå/nybörjar-karaktär. Till dessa två-timmarspass krävs ingen föranmälan och inga fasta dagar/tider utannonseras nu i förväg utan dessa tider kommer att komma upp med några dagars varsel på vår hemsida och sociala medier.

Vi kommer även under sommarlovet ha en containerkiosk på plats i skateparken med låneutrustning där man kan låna skateboards, hjälm och skydd även andra tider när vi inte har någon ledarledd verksamhet. I dagsläget inga fasta tider för detta bestämt, troligtvis så blir det spontanöppet när ansvariga är på plats. Start av detta kommer att ske så snart som möjligt, men dock troligen inte direkt från när sommarlovet startar.

Utrustning:
Skateboards, knä-, armbågs- & handledsskydd, och hjälm finns att låna. Har du redan något eget av det nämnda så föreslår vi givetvis att du tar med det för att använda det du redan är van, plus att det kan vara begränsat när det kommer till rätt storlek på hjälmar och skydd även om vi kommer komplettera utbudet inför denna vecka.
I övrigt bör du ha någon form av "idrottskläder" och vanliga "gympaskor/sneakers/skateskor".

Mer om aktiviteten:
Aktiviteten riktar sig till nybörjare, och med detta menar vi att du antingen faktiskt aldrig åkt skateboard tidigare, eller åkt en del. Här är det givetvis svårt att specificera vilken nivå där du inte längre kanske klassas som nybörjare. Men kort och gott oss veterligen så alla som någon gång åkt/åker skateboard i Söderhamn i den angivna åldersmålgruppen är välkommen.
Vi kommer att vara minst två ledare på plats som tar hand om deltagarna och lär ut och tipsar om åkningen utefter barnets tidigare kunskap och förmåga på brädan. Varje dag får deltagarna även ett lättare mellanmål.
Vi kommer även ge lite teoretiska kunskaper om vad man kan tänka på gällande ex. utrustning, vad man kan tänka på när man försöker lära sig div. trick, skateboardhistoria och vilka möjligheter det finns att åka skateboard i Söderhamn.

För frågor:
Kontakta Söderhamns Skateboardförening via:
Conny: 070-532 88 67
info@shamnskate.se

OBS! Ev. akuta ändringar kommer utannonseras på våra webb-kanaler och givetvis via mailutskick till dig som är anmäld.

Denna satsning finansieras med stöd från Söderhamns Kommun som tagit emot bidrag från Socialstyrelsen som på uppdrag av regeringen delar ut 450 miljoner kronor till Sveriges kommuner för att främja en rik och utvecklande fritid för barn och unga mellan 6 och 15 år.

Web:
http://www.www.shamnskate.se
https://www.facebook.com/ShamnskateTraversen
https://www.instagram.com/Shamnskate
https://vimeo.com/shamnskate

https://www.soderhamn.se
https://www.facebook.com/KulturFritidSoderhamn
https://www.facebook.com/ettbralov

http://sverigesskateboardforbund.se
https://www.facebook.com/groups/sverigesskateboardforbund


Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Personnummer *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort/stad *
Your answer
Förälders/vårdnadshavares namn *
Your answer
Telefon till förälder/vårdnadshavare *
Your answer
Emailadress *
Your answer
Förmiddag eller eftermiddagspass *
T-shirt storlek (Ingen garanti gällande önskad storlek då de finns i begränsat antal i varje storlek, om ändock totalt sett långt fler än antal deltagare. Vi kommer göra vårt bästa att få ihop önskad storlek. Observera att överlappet på dubbelstorlekarna i CL är större än vad som oftast brukar ses. Av recensioner att döma så kan dom därav vara små i storlekarna.) *
Övrig info(ex. sjukdom eller allergier, eller annat som kan vara bra att veta)
Your answer
Simkunnighet (info vi vill ha ifall vi en av dagarna åker och badar.)
Your answer
Tidigare erfarenhet av skateboard. (Lite för att vi ska få en uppfattning om ev. gruppindelning och vilken nivå vi kan förvänta oss. Du kan kryssa i flera alternativ)
Hur hittade du info om denna aktivitet, flera val möjliga (Intressant för oss att se hur vi effektivast når ut)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.