Registratie EarlyBird-portal
Teamleden van EarlyBird-scholen en - kinderdagverblijven kunnen via het onderstaande formulier een account aanmaken voor het EarlyBird-portal. Neem voor vragen contact met ons op via info@earlybirdie.nl of 06 214 298 97.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Organisatie *
Vul hier de naam van je school of kinderdagverblijf in.
Plaatsnaam organisatie *
Vul hier de plaatsnaam van je school of kinderdagverblijf in.
E-mailadres *
Vul hier je e-mailadres in. Let op dat dit een e-mailadres is van de organisatie waar je werkzaam bent en geen privé-e-mailadres. Je e-mailadres is de gebruikersnaam van je EarlyBird-account. Een wachtwoord kun je later instellen.
Inschrijven voor onze nieuwsbrief? *
Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe materialen op het EarlyBird-portal en gratis studiedagen die wij voor leden van het EarlyBird-netwerk organiseren. Je kunt je later op elk moment weer afmelden. Voor onze nieuwsbrief gebruiken wij MailChimp. Door dit formulier te versturen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid (https://mailchimp.com/legal/privacy/) en de Voorwaarden (https://mailchimp.com/legal/terms/) van MailChimp.
Privacyverklaring *
EarlyBird gaat zorgvuldig om met de gegevens die je in dit formulier aan ons verstrekt. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring: www.earlybirdie.nl/privacyverklaring/. Heb je vragen over hoe we met je gegevens omgaan? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Expertisecentrum EarlyBird B.V.. Report Abuse