Navigointi 1 -kurssille ilmoittautuminen 2019
Purjehduskerho Pii järjestää Navigointi 1 -kurssin 5.11.2019-23.1.2020. Kurssi on Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnille suunnattu navigoinnin teorian ja vesiliikenteen säädösten peruskurssi. Kurssi soveltuu purjehtijoiden lisäksi myös moottoriveneilijöille. Kurssille osallistuminen ei vaadi välttämättä aiempaa veneilykokemusta. Kurssilaisten tulee olla Purjehduskerho Piin jäseniä. Jäseneksi voi liittyä nettisivuillamme, osoitteessa https://www.purjehduskerhopii.fi/kerho/jasenyys/ .

Kurssi on Suomen Navigoinninopettajien auktorisoima, ja on merenkulun teoreettisen tason ensimmäinen porras. Lisätietoja kursseista löydät heidän nettisivuiltaan: https://www.navigoinninopettajat.fi/portfolio-view/navigointi/

Navigointi 1 -kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa Navigointi 2 -kurssille. Navigointi 1 -kurssi pitää sisällään sisävedet ja Itämeren, kun taas Navigointi 2 -kurssi keskittyy vuorovesialueille. Molemmat kurssit suorittanut, tarpeellisen veneilykokemuksen omaava henkilö pystyy hakemaan kansainvälistä huviveneen kuljettajan pätevyyskirjaa, jota vaaditaan monissa vuokrausfirmoissa.

Navigointi 1 -kurssi vaaditaan myös Piin alusten kippareilta, joten kurssi voi toimia askeleena kohti kipparin asemaa.

Luennot järjestetään Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella tiistaisin klo 17-19. Tentti pidetään 23.1.2020. Tarkemmat päivämäärät ja luentoaiheet löydät Purjehduskerho Piin nettisivuilta : https://www.purjehduskerhopii.fi/navigointi-1-kurssi/
Kurssia luennoivat Martti Leinoja Emilia Pöyry. Luennoille osallistuminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa tentin läpäisemiseksi.

Navigointi 1 -kurssin maksu on 75€.
Kurssimateriaalien lainaaminen kerholta on 5€/kirja ja 5€/harppi+viivain. Materiaalit on myös mahdollista ostaa itselleen. Piin nettisivuilta löytyy lisätietoa kurssimateriaalista.

Kurssille mahtuu n. 20 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen kurssille päättyy 22.10.2019. Ilmoittautuminen on sitova.

Mitä: Navigointi 1 -kurssi
Milloin: 5.11.19-23.1.20 tiistaisin klo 17-19 (joululoma 17.11.-7.1.)
Missä: Tampereen yliopiston Hervannan kampus
Lisätietoja: https://www.purjehduskerhopii.fi/navigointi-1-kurssi/
Email address *
Nimi *
Your answer
Kurssimateriaali
Ostan itselleni
Muuta huomioitavaa
Your answer
Hyväksyn tietojeni tallentamisen kurssin järjestämistä varten. Tiedot poistetaan kurssin jälkeen. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy