Formular de înscriere
În perioada 3-5 noiembrie 2017, Asociația Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativă Europeană organizează a doua ediție a Forumului Diversității Culturale, un eveniment care își propune să dezbată din perspectiva interculturalității diferite teme: cultură și artă, gastronomie, educație, religie, imigrație și, mod de viață.

Pentru a participa la atelierele și tururile organizate în cadrul forumului vă rugăm să completați formularul de înscriere.
Agenda evenimentului poate fi accesată aici: http://maieuropean.ro/forumul-diversitatii-culturale/.

Pentru informații suplimentare sau întrebări, vă invităm să ne contactați la adresa office@maieuropean.ro sau telefonic la 0747.388.426.

Ediția a II-a a Forumului Diversității Culturale este inițiată de Asociația Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativă Europeană (MAIE), co-finanțată de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), cu sprijinul Departamentului pentru Relații Interetnice, Consiliului Național Român pentru Refugiați, Muzeului Național Cotroceni, Federației Comunităților Evreiești din România și Primăriei Municipiului București prin ARCUB.

Vrem să ne cunoaștem
Nume și prenume *
Your answer
Organizația
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon
Your answer
Sâmbătă, 4 noiembrie 2017
Dialogul și interacțiunea sunt cuvintele care descriu cel mai bine cea de-a doua zi a forumului. Prin ateliere dedicate gastronomiei și educației pentru diversitate se urmărește dezvoltarea unor cunoștiințe și competențe interculturale care vor contribui la o mai bună înțelegere și acceptare a celuilalt. În același timp, în cadrul Bibliotecii Vii a Diversității, cititorii pot alege o Carte prin intermediul căruia pot descoperi povestea de viață a unuia dintre reprezentant alții minorităților naționale sau a unui străin care a ales să trăiască în România.
Voi participa la:
Duminica, 5 noiembrie 2017
Ultima zi a forumului este dedicată Bucureștiului și modului în care diferitele culturi au influențat până acum și pot să influențeze în continuare orașul în care trăim. Tururile realizate în Cartierul Evreiesc și în diferite spații religioase își propun să le ofere bucureștenilor o nouă perspectivă asupra orașului în care trăiesc. Workshop-ul de design thinking Cum utilizăm diversitatea culturală ca resursă în dezvoltarea unei comunități? Urmărește, în primul rând, aducerea împreună a specialiștilor cu scopul de a colabora înspre pentru o mai eficientă abordare a interculturalității, având în vedere polivalența acestui sector.
Voi participa la:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms