ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA A LA INDÚSTRIA
SOLUCIONS SOBRE LA GESTIÓ ENERGÈTICA I L'OPTIMITZACIÓ DEL CONSUM ELÈCTRIC A L'EMPRESA.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
JORNADA: DIMECRES 20 DE JULIOL A LES 10h.                                                            C/ Hermenegild Clascar, 1-3 Vilafranca del Penedès
NOM EMPRESA *
Població *
Nom i cognoms persona assistent *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Jornada: Mesures d'estalvi i eficiència energètica
Clear selection
Més informació:
Informació sobre protecció de dades
Al facilitar aquestes dades dones permís al Consell Comarcal de l'Alt Penedès perquè es pugui posar en contacte per poder oferir-te recursos i serveis del Departament de Desenvolupament i Ocupació.
Conforme al Reglament 2016/679 General de Protecció de Dades i LO 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD) informem que tractarem les dades personals facilitades en els termes que s'exposen a continuació:
Responsable del tractament: el Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Edifici de Can Freixedas - c/ Hermenegild Clascar, 1-3, Vilafranca del Penedès.
Delegat de protecció de dades: dpd@ccapenedes.cat.
Finalitat: gestionar les dades de les persones de contacte de les empreses del sector de l'automoció, per tal d'informar-la de les actuacions que tenen lloc en el marc del programa de Suport a l'Automoció a la comarca de l'Alt Penedès.
Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l'accés, la rectificació la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Podeu trobar tota la informació relativa als drets de les persones interessades i com excercir-los en el web del Consell Comarcal de l'Alt Penedès o bé, dirigir-vos al Delegat de Protecció de dades en dpd@ccapenedes.cat
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy